Hokejisté plzeňské Škodovky si zpestřují letní přípravu fotbalovými zápasy

0

Hokejisté Plzně absolvují přípravu na nový ročník hokejové Tipsport Extraligy a letní dril si zpestřují také fotbalovými zápasy. Jejich soupeři jsou celky krajské a okresní úrovně z Plzeňského kraje. Indiáni už takto rozdávali radost ve Staňkově, Radnicích, Liticích a Radkovicích. „Fotbal nás přes léto baví,“ prohlásil na stránkách Plzeňského deníku zkušený útočník Jaroslav Kracík.

Fanoušci jsou samozřejmě na fotbalové výkony extraligových hokejistů velmi zvědaví a zápasy tak doprovází parádní divácká kulisa. Nejprve si s Indiány zahrál Staňkov – celek, který letos prolétl svou skupinou 1.B třídy a oslavil postup do A třídy. O výhře hokejistů v poměru 3:2 nakonec rozhodl v závěru utkání Dominik Frodl, jenž je na ledě brankářem, ale ve fotbale si s chutí zaútočí.

 

Ve druhém duelu se Plzeňští představili v Radnicích na Rokycansku. Místního účastníka 1.B třídy přehráli hladce 6:1, když domácím povolili radost z čestného zásahu až za stavu 0:6. Hned dvakrát se mezi střelce zapsali Vojtěch Němec a Jaroslav Kracík.

 

Třetím soupeřem Plzně byl účastník plzeňského městského přeboru z Litic. Na hrotu útoku modrobílých vedle sebe nastoupili i odchovanci Dominik Kubalík (Ambri-Piotta) a Jakub Jeřábek (Washington). Hokejisté nakonec oslavili vítězství 8:3 i díky dvěma trefám Lukáše Pulpána a Vojtěcha Němce.

 

Naposledy Škodovka odehrála zápas v Radkovicích, které nastupují v Okresním přeboru Plzeň – Jih. Hokejisté zde nedali fotbalistům žádnou šanci, což nejlépe vystihuje výsledek 12:0. Opět zářil Vojtěch Němec, jenž zatížil domácí konto hned čtyřmi přesnými trefami.

 

Poslední fotbalové utkání Plzeň čeká 28. července od 16:00 v Cheznovicích.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou