Na Boleslavsku se střílelo. Podívejte se na hráče soutěží

0

Mladoboleslavsko - Druhým jarním kolem pokračovaly okresní fotbalové soutěže na Mladoboleslavsku. V šestadvaceti utkáních padlo dohromady 108 branek, což je v průměru více než čtyři branky na utkání. Gólově nejbohatší bylo utkání mezi rezervami Krnska a Horek (4:6) ve III. B třídě, kde padlo hned deset branek.

V sedmi zápasech okresního přeboru Mladoboleslavska padlo 28 branek. Hráčem tohoto kola v této soutěži byl zvolen Tomáš Měkota, který se trefil do sítě prvních Kosmonos dvakrát, a výrazně tak přispěl k jednobodovému zisku Židněvsi a třetí plichtě vedoucího celku soutěže.

 

III. A třída byla o uplynulém víkendu gólově z těchto čtyř soutěží nejchudší. Padlo v ní totiž „jen“ jednadvacet branek. Fotbalisté Čisté se dostali po výhře 2:1 na půdě posledních Obrub do trháku. K tomu jim pomohlo vítězství rezervy Bakova nad Jizerou nad Ledci (5:1), který tak vystřídal právě Ledce na druhém místě. Čistá má tak před Bakovem a Ledci šestibodový náskok. Hráčem tohoto kola byl zvolen Jiří Horáček z Čisté, který se dvěma brankami postaral o toto vítězství.

 

Ve III. B třídě padlo v šesti zápasech celkem třicet gólů. Hned deset branek přitom nabídl duel mezi rezervami Krnska a Horek nad Jizerou (4:6), ve kterém řádil Libor Cepka z hostujícího mužstva. Ten se totiž do střelecké listiny zapsal třemi přesnými zásahy a měl tak na výhře Horek výrazný podíl.

 

V nejnižší soutěži Mladoboleslavska – IV. třídě - pak padlo 29 gólů. Lukáš Hybš se v souboji Katusic a rezervy Pěčic trefil třikrát, čímž pomohl vítězství 5:0. Katusice se touto výhrou odpoutaly na rozdíl dvou bodů od dvanáctých, respektive třináctých rezerv Kosořic a Luštěnic. Naopak se přiblížily právě Pěčicím, které okupují desátou příčku na rozdíl jednoho bodu.

Josef Zdobinský


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou