SK OHNIVEC MĚSTEČKO: Konečné sedmé místo je pro tento klub hodně málo

0

Městečko - V Ohnivec aréně se nakonec uhrálo sedmé místo. Tento tým má jistě na lepší pozice, což si sám uvědomuje i trenér Stanislav Jansa, který se sezónou nemůže být spokojen. Podzimní část se nepovedla, jarní taktéž ne. V rozhovoru bude řeč o posilách, a tak uvidíme, kam to Ohnivci příští sezónu dotáhnou.

Po nepovedené podzimní části byl cíl jasný. Ale ani druhá polovina soutěže svěřencům Stanislava Jansy nevyšla. Dokázali si připsat třeba vysoké vítězství nad Kroučovou (9:2), sehráli výborný a vítězný domácí zápas s Lišany (2:1), po kterém ale přišla krutá prohra ve Hředlích (6:0), která mohla být daleko vyšší. I když se se soutěží rozloučilo Městečko vítězně, o spokojenosti se mluvit nedá. Jak sám trenér sezónu hodnotí?

 

Nakonec to bylo sedmé místo. Městečko má jistě navíc, a tak nemůžete být spokojen...

 

Spokojen rozhodně být nemůžu a nejsem. Počítal jsem, že skončíme do 5.místa. Účast na tréninku či zápase nebyla vždy taková, jakou bych si představoval. Často jsme to lepili, hráli i veteráni, málokdy jsme se sešli kompletní.

 

Jaký zápas byste označil za nejpovedenější a naopak?

 

Zápas doma s Lišany se hodně povedl. Oboustranně to musela být pro diváky pěkná fotbalová podívaná, z naší strany to byl nejlepší výkon. Těch horších zápasů bylo poměrně dost, zmínil bych určitě ten v Rynholci a na Lánech.

 

Duo Petr Šnídl a Jiří Urban nastřílelo většinu branek. (37 z 56) Dokážete si tým bez nich představit? Kdo další táhl Ohnivce?

 

Bez Jirky Urbana určitě ne. Je to tahoun, těžko se nahrazuje. Má na tuto soutěž obrovský fyzický fond, pracuje dopředu i dozadu. Bez Petra Šnídla jsem i musel, když byl v Zavidově, tak jsme to bez něj museli zvládnout, ale taky je to obrovsky kvalitní hráč, těžko by se nahrazoval a jeho góly by chyběly. Stabilně hodně dobré výkony podával během sezóny určitě Jirka Hadrava a Tomáš Heger.

 

Povídá se, že má přijít Václav Zuska z Kolešovic. Jsou ve hře ještě další jména a má v plánu někdo naopak odejít?

 

Venca Zuska ano, ten má přijít na volný přestup. Dále má přijít Jakub Vician, Petr Mezei, Lukáš Majba a Matúš Karnafel. S otazníkem je příchod Václava Zelenky, který působil v divizních Přešticích. S příchodem nových hráčů samozřejmě může někdo odejít, ale momentálně o nikom nevím.

 

Jak vnímáš výkon rozhodčích na okrese? Každý děláme chyby, ale u rozhodčích jsou vidět a někdy jich je opravdu mnoho. Až to někdy vypadá, že to dělají schválně a jsou zaujatí...

 

Nejvíce mě štve u rozhodčích arogance. Líbí se mi férové rozhodování, ne když pořád něco kompenzují a pak je z toho akorát bramboračka. Je jich málo, mávají i laici a občas to dle toho vypadá. Samozřejmě chyby dělají hráči, trenéři, proč by je nemohli dělat i rozhodčí. Jak ale říkám, cením si toho, když rozhodčí po zápase přijde a tu chybu přizná, ne vždy tomu ale tak je.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou