Hodnocení sezóny 2017/18: SK Ujčov

0

O zhodnocení sezóny jsme poprosili Oskara Jančíka z SK Ujčov.

V Ujčově jsme zažili vskutku mimořádnou sezonu a to z mnoha úhlů pohledu. Již od úvodních podzimních kol bylo víc a víc zřejmé, že máme opravdu silný, početný a po úspěchu hladový tým, který smetl vyjma zaváhání v Bohdalci a v Pohledci všechny soupeře.

 

Co se nedařilo kvalitou, nahradila bojovnost a srdíčko. Hráči jako Mitáš Vl., Zich, Sedler, Bureš svými výkony daleko přesahovali okresní soutěž. Obrovský progres však zaznamenal celý tým, projevuje se sehranost když většina kluků vedle sebe hraje již pátou sezónu i déle. Konec roku 2017 tak proběhl v naprostém poklidu.

 

 Do jara jsme vstupovali však v úplně jiné situaci.. Po těžkém úrazu vypadl ze sestavy Vláďa Mitáš, mimo hru byli i Míša Zich, Přemek Ryba, Jirka Hanák. Postupem času bylo ještě hůře...

 

 Snad v každém zápase se někdo zranil. Hned v úvodu do té doby skvěle hrající Míša Dvořáček, následně Pavel Němec, Petr Mitáš i Kuba Večeřa. Takovou situaci jsem za své zhruba 30-ti leté působení ve fotbale nezažil. Musel jsem oslovit i kluky ze starých pánů a tímto jim děkuji za pomoc, prezentovali se skvěle a jen díky nim jsme mohli asi 5krat během jara poskládat alespoň 11 hráčů.

 

 V kontextu tohoto však smekám před celou partou, která zdravá/nezdravá vybojovala takový úspěch. První místo, nejmenší počet obdržených branek, domácí neporazitelnost, která mimo jiné sahá až do minulé sezony(15.10.2016).

 

 I přes všechny pochybnosti jsme se přihlásili do okresního přeboru, kde bude hlavní cíl zachránit se. 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou