Hodnocení sezóny 2017/18: TJ Věchnov

0

O zhodnocení sezóny jsme poprosili Davida Starého z Věchnova.

Hodnotit právě skončenou sezónu je těžké. Očekávání byla jiná než to nakonec skončilo. Tým, chuť i myšlenky byly na místa v první pětce, jenže po podzimu 10 bodů nás odkázalo k boji o záchranu. Jaro bylo v našem podání lepší a získaných 20 bodů nás vyšvihlo na 9. příčku, která je po podzimu velký úspěch.

 

Tým, který hrál před třemi léty okresní přebor stárne a mladí nejsou. Po letošní sezóně jsou avizovány tři ukončené ,,kontrakty" a to dvě ukončené kariéry a jeden odchod vyšší soutěže. Kde chybějící fotbalisty vezmeme netuším a trenéra pro novou sezónu už vůbec ne. Je před Věchnovem těžká zkouška jak s fotbalem dál. Pro příští sezónu je potřeba zlepšit úplně vše. Přístup k tréninkům i zápasům, fyzický fond zkrátka vše co ve vesnickém fotbalu není (smích).

 

Abych jen nekritizoval, musím i pochválit. Po špatném podzimu se k týmu vrátili dlouhodobě zranění a hlavně se mladí začali mírně zlepšovat a kluci jako Honza Šípek, Vojta Martínek nebo kluci Uhlířovi jsou příslibem,  že to s Věchnovským fotbalem nevypadá špatně, jen aby vydrželi. O letní přípravě, či přátelácích je teď hodně brzy vůbec mluvit. Uvidíme co nazná nový trenér.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou