Obměna kádru v Rosicích

0

V Rosicích se hned po skončené sezoně děly věci. Pět hráčů opustilo kádr a stejný počet hráčů Rosice posílil.

První posilou je stoper Tadeáš Zezula z Líšně, který nahradí Jakuba Havláska. Ten z pracovních důvodů míří do nižší soutěže.

 

Rosický Slovan ztratil i první ligou ošlehaného defenzivního záložníka Radka Buchtu, který zamířil do Blanska. Další záložník Tomáš Buršík přestoupil do Rousínova. Na jejich místa přichází mladíci Pavel Novák a David Strnad, přičemž druhý z nich zatím na zkoušku.

 

Místo ofenzivní dua Filip Novotný, Ondřej Přichystal obléknou rosický dres Jan Trtílek s Radimem Chylou.

 

„Sledovali jsme hráče dlouhodobě, kádr na podzim skládáme už na jaře, i když mě překvapilo, že odchodů nakonec bylo tolik. Prožil jsem neskutečné hektické poslední tři dny přestupového období, jeden telefonát za druhým, jsem však spokojený, jak to dopadlo,“ zhodnotil pro Brněnský deník ředitel rosického klubu Petr Čejka.

 

Odchody: Jakub Havlásek (pracovní důvody), Radek Buchta (Blansko), Tomáš Buršík (Rousínov), Filip Novotný (Rousínov), Ondřej Přichystal (Sparta Brno)


Příchody: Tadeáš Zezula (Líšeň), Pavel Novák (Třebíč), David Strnad (Zastávka u Brna), Jan Trtílek (Blansko), Radim Chyla (Bystrc)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou