TJ ŠANOV: Body z dobře rozehraných zápasů nám k záchraně chyběly

0

Šanov - Pár slov k uplynulé sezóně přináší Tomáš Volráb, který neskrývá zklámání ze sestupu. Jak sám říká, byly zápasy, které se měly dotáhnout do vítězného konce. Bohužel se tak nestalo a jeho tým se se soutěží loučí.

Ještě po podzimu to vypadalo se záchranou velice nadějně, nakonec to ale nedopadlo. Šanov byl nejméně gólovým týmem (23 branek) a také proto to nakonec dopadlo tak, jak to dopadlo. Dobře rozehraných zápasů bylo několik, vedení se ale nedokázalo udržet. Když se k tomu přidají častá zranění, úzký kádr, jde to hned o něco hůře.

 

"Sezóna se nám moc nepovedla a bohužel jsme sestoupili. Důležité zápasy byly s Oráčovem, v Čisté a s Roztoky, kde jsme vedli, ale bohužel neudrželi vedení a tím pádem nám tyhle body chyběly k záchraně. Každého včetně mě to mrzí, ale stalo se a musíme se koukat dopředu. Chce to doplnilt mužstvo o další členy a uhrávat stabilnější výsledk. Povedl se nám zápas v Chrášťanech, kde to byl těžký souboj, ale nakonec po penaltách dopadlo lépe pro nás. Bohužel to byl ale jeden z mála zápasů s dobrým koncem. Další problém byl v tom, že jsme hráli každý zápas v jiné sestavě a pořád jsme to lepili z lidí, co přišli," hodnotí negativně sezónu Tomáš Volráb.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou