Tip experta okresního přeboru Jindřichohradecka - 19. kolo

0

Následující víkend přichází okresní přebor JH s další porci zajímavých zápasů. Šlágrem kola bude bezpochyby utkání mezi druhým Strmilovem a třetím Klikovem, ale nejen tento zápas slibuje výbornou podívanou. Jednotlivé duely nám rozebral expert této soutěže Ondřej Dokulil, hráč s dlouholetými zkušenosmi s touto soutěží.

Dešná – Studená

Domácí tým se na jaře probudil a získává důležité body pro záchranu v soutěži. Studená se drží standardně v horní polovině tabulky. Záleží, s jakou formou přijede hostující útočník Dvořák a jak ho dokáží domácí hráči eliminovat.

Tip experta: 0

 

Stráž – Suchdol "B"

Domácí mužstvo na svém hřišti příliš bodů neztrácí. Suchdolská rezerva je v sestupovém pásmu, a tak tomu bude i po konfrontaci těchto týmů.

Tip experta: 1

 

Strmilov – Klikov

Šlágr kola, soubor druhého a třetího týmu tabulky. Klikov je na jaře nekompromisní, ze čtyř zápasů vytěžil čtyři výhry, ale Strmilov je na domácí půdě velmi silný, nedostává příliš gólů. Zápasu by slušela spíše remíza, ale vyhrají domácí.

Tip experta: 1

 

Novosedly – Stará Hlína

Domácím pomáhá domácí prostředí, v němž dokázali porazit i silný Strmilov. Stará Hlína v posledním kole prohrála pouze o gól s vedoucím týmem tabulky. Favoritem je určitě družstvo domácích a svoji roli potvrdí vítězstvím za tři body.

Tip experta: 1

 

Staré Hobzí – Hranice

Týmu ze Starého Hobzí se zatím daří, z úvodních čtyř zápasů jara dokázal všechny vyhrát. Hraničtí jsou na předposledním místě, a pokud se chtějí přiblížit záchraně, musí do Hobzí pro body. Ty však zůstanou u Dyje.

Tip experta: 1

 

Kardašova Řečice "B" – Popelín

Popelín zatím hledá formu, kterou měl na podzim. Řečičtí by doma potřebovali vyhrát, aby utekli z pásma sestupu. Důležitým faktorem bude, zda tým domácích posílí o hráče z A týmu.

Tip experta: 02

 

Břilice – Halámky

Duel prvního s posledním se zdá být jasnou záležitostí. Břiličtí nejsou na jaře tak suverénní jako na podzim, přesto Halámky jednoznačně porazí a oba týmy si tím upevní místo v tabulce.

Tip experta: 1


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou