Postupy a sestupy ve žďárském okrese, karty na stole drží Nedvědice!

0

V posledním kole se všechny zraky fotbalových fanoušků budou dívat směrem do Nedvědice. Ta pokud příští týden zvítězí nad Stařečí, zachrání od sestupu sebe a k tomu ještě předposlední tým okresního přeboru v této chvíli jsou to Rozsochy a dvanáctý tým III. třídy v této chvíli je to Velká Losenice. 

1.B třída, skupina B

Sestup: sestoupí tři týmy: jistým sestupujícím je Rokytnice. O dalších dvou sestupujících se rozhodne mezi Hartvíkovicemi, Nedvědicí a Štěpánovem.

V posledním kole, když zvítězí všichni tři týmy Černý Petr zůstane Štěpánovu a Hartvíkovicím. Nedvědice má totiž lepší vzájemné zápasy s Hartvíkovicemi(4:1 a1:2)

 

 

 Okresní přebor

Postup: Postup si dnes zajistily Počítky.

Sestup: Když spadne jeden tým z našeho okresu např. Štěpánov sestoupí jen Osová Bítýška.

Když spadne Štěpánov a Nedvědice, tak sestoupí poslední dva týmy z Okresního přeboru. V této chvíli vede Křoví před Rozsochy o tři body. Při rovnosti bodů mezi Rozsochy a Křovím mají lepší vzájemnou bilanci Rozsochy.  V posledním kole jestli se tedy Křoví nechce spoléhat na Nedvědici musí přivézt z Dolní Rožínky alespoň bod a nemusí nic řešit.

 

III. třída

Postup: Jistý postup má do okresního přeboru Ujčov

Sestup: Když spadne jeden tým z našeho okresu např. Štěpánov, tak sestoupí poslední dva týmy z III. třídy. V této chvíli to jsou Bohdalec a Polnička.

Když spadne Štěpánov a Nedvědice, tak sestoupí poslední tři týmy z III. třídy. K jistým sestupujícím Bohdalci a Polničce se připojí ještě jeden tým. V ohrožení jsou ještě Věchnov, Velká Losenice a Strážek. Strážek má nejlepší vzájemné zápasy a pokud se sejdou tyto dva nebo tři týmy se shodným počtem bodů je zachráněn. Strážku tedy stačí porazit již sestupující Polničku a nemusí nic řešit. Nejhorší vzájemné zápasy má Věchnov, který musí pro jistotu uhrát alespoň jeden bod na hřišti také sestupujícího Bohdalce.

Postup ze IV. třídy: Doubravník a Radostín B.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou