POZVÁNKA: Sedmý ročník Beran cupu se blíží!

0

Senomaty - Sezóna se pomalu ale jistě blíží ke svému konci a fotbalisté si tak mohou od fotbalu po jejím konci odpočinout. Nebo se účastnit turnajů, třeba poslední červnový den v sobotu Beran cupu v Senomatech, kde se bude konat již sedmý ročník! Turnaj je již plně obsazen a my přinášíme info, kdo zde nastoupí.

Výkop úvodního zápasu již sedmého ročníku Beran cupu je stanoven na 30. června od 12:00 hod, avšak skupiny se losují již od 11:00 hod., a tak je lepší být zde trochu dříve. Turnaj organizuje klub SK Senomaty v čele s Petrem Sojkou, Bárou Sojkovou a Jaroslavem Kodešem jako vzpomínku na kamaráda Miroslava Palkosku.

 

"Doufám, že dorazí co nejvíce lidí a spolu s hráči si užijí pohodový turnaj, který snad bude bez problémů jako doteď. Turnaj máme plně obsazen, o volná místa byl zájem a nyní se už můžeme jen těšit na 30. června," říká před turnajem jeden z jeho organizátorů Petr Sojka.

 

Na koho se můžeme těšit?

 

Loňský vítěz Elektro Viola má na starosti Petr Kabele a měl by být v podobném složení jako minulý ročník. Už teď je ale jasné, že se v týmu neobjeví Jakub Sklenka nebo Tomáš Pešek, který dal přednost novému týmu sešívaných. Za tým Sportovní klub Policie uvidíme Sašu Zajíce nebo Dominika Žďánského, kteří to minulý rok dotáhli do finále, kde narazili právě na Violu. Loňská bronzová pozice byla pro Pallurdo Lišany, které taktéž letos uvidíme ve složení bratří Řepků a dalších lišanských borců.

 

Loňské 4.místo bude chtít jistě vylepšit Palkoska tým, ve kterém se ukáží bratři Palkoskové, Jakub Vávra a další. Metráčci v čele s Vláďou Sosnou minulý rok nezískali ani bod a i přesto, že skončili těsně na posledním místě, zanechali na turnaji sympatický dojem. Nouzovští orli přilétnou např. s Markem Kundrátem a Martinem Valou, kteří budou chtít jistě vylepšit loňské 8.místo.

 

Turnaje se zúčastní čtyři nové týmy. Za Svoloč se můžeme těšit na Luboše Máchu nebo Lukáše Procházku, kteří budou mířit jistě vysoko. K tomu celku sedí spíše staronový, neboť se účastnil předloni a minulý ročník kluci odpískali kvůli svatbě Lukáše Procházky. Jeden z organizátorů - Jaroslav Kodeš, se představí v dresu Ideal Band. Za Sešívané raky, které mohli fotbaloví diváci vidět poprvé na Viole, se představí mix hráčů z rakovnického okresu od IV.třídy až po I.B třidu, např. Petr Huttr, Petr Čech ml. a další. Dle názvu se bude jednat jen a pouze o příznivce pražské Slavie. Posledním týmem na turnaji bude Sedma, kterou v brance bude držet legendární Petr Sojka a v ofenzivě bude kouzlit Petr Šnídl.

 

Kdo bude turnaj pískat?

 

Sedmý ročník turnaje odřídí trio sudích - Jan Janča, Tomáš Vodrážka a Petr Sklenka. Rozhodcování si vyzkouší i Filip Koc. Pravidla jsou k přečtení v galerii.

 

Po skončení turnaje se můžou diváci a i nově příchozí hosté těšit na kladenskou kapelu Černý brejle, která hraje soudobou hudbu od rocku, popu až po lidové písně.

 

Ohlédnutí za minulým ročníkem přinášíme ZDE.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou