Litice reprezentovaly český fotbal na mezinárodním turnaji v Německu!

0

Účastník plzeňského městského přeboru z Litic si zpestřil výkend účastí na mezinárodním turnaji v německém Berlíně - Tasmania pokal 2018. Zde český zástupce rozhodně ostudu neudělal a nakonec obsadil krásné čtvrté místo. Turnaj pro nás zhodnotil litický kapitán Pavel Vacek.

18. – 20. 5. 2018 se tým Litic zúčastnil mezinárodního turnaje v německém Berlíně. Na turnaji startovaly týmy z Německa, Francie, Holandska, Belgie, Itálie a z ČR tým Litic. Ve skupině A jsme byli přiděleni k domácímu výběru Tasmania Berlín, dále k holandskému Sportingu Martinus a francouzskému E.S. Viry.

 

První dva zápasy jsme odehráli v sobotu po poledni, domácímu výběru jsme na umělé trávě po vyrovnaném zápase podlehli 0:1. O hodinu později nás také na umělce čekal soupeř z Nizozemska, Sporting Martinus, který jsme porazili 1:0 brankou Ondry Kollrose.

 

V neděli nás tedy čekal přímý souboj o semifinále s francouzským E.S. Viry. Konečně jsme nastoupili na krásném travnatém hřišti a na hře to bylo hned znát. Po pěkném výkonu jsme vyhráli 4:0, když jsme Francouze doslova přejeli po brankách Michala Formana, Lukáše Fořta, hrajícího trenéra Tondy Hanzlíčka a Pavla Vacka a postoupili tak do semifinále proti belgickému Gerdingenu.

 

Zápas to byl vyrovnaný, když jsme měli trochu více ze hry, bohužel naše gólové šance zůstaly nevyužity a tak zápas skončil 0:0. V penaltách jsme bohužel prohráli 3:5 a do finále se podíval náš soupeř.

 

V boji o třetí místo na nás čekali opět domácí Tasmania Berlín a platilo úplně to samé jako v semifinále. Zápas skončil 0:0 a na penalty byl opět úspěšnější náš soupeř.

 

Obsadili jsme tedy hezké 4. místo, získali spoustu zážitků a strávili jsme s naší partou příjemný víkend.

 

Sestava Litic na turnaji: Tihlařík, Forman, Jeslínek, Kindl, Liška, Krejčí, Blovský, Fořt, Kanta, Vacek, Kollros, Duna, Krejcar, Jareš, Hanzlíček, F. Vajskebr.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou