Olympie odhlásila soutěž a klub končí!

0

Na podzim se spekulovalo, jestli Olympie soutěž dohraje či nikoliv. Hráči hlasovali a byli pro, tudíž Olympie normálně vstoupila do jarní části soutěže. Nyní je ale vše jinak a soutěž minulý týden rakovnický celek odhlásil. Klub byl založen v roce 1931 a jednu dobu měl nejvíce zaregistrovaných fotbalistů na okrese. Doba je ale jiná a bohužel, tento klub zaniká...

"Takový konec si Olympie za svou historii nezasloužila. Začala sezona, odhlasovalo se to s tím, že do toho půjdem a mělo se to dohrát. Na druhou stranu ale ty lidi fakt nemáme a hrát to se čtyřmi, pěti nebo šesti hráči, to nejde. Já osobně jsem slíbil Kněževsi, že bych jim šel pomoct, bavil jsem se o tom s Honzou Vrábíkem, ohledně ostatních se říkalo něco o Lubné, ale nic konkrétního to nebylo," sdělil k odhlášení soutěže a ke svému následujícímu angažmá stoper Martin Havel.

 

Zdeněk Špimr, další opora týmu, má také k věci co říct. "Do jara se šlo s tím, že to dohrajeme. Už před ním bylo jasné, že to bude naše poslední sezona. Poslední zápasy jsme to dávali tak tak dohromady, např. proti Hředlím. Na Lánech jsme dostali dvě červené karty a následně dva tresty na 6 zápasů. A zrovna dva, kteří chodí a fungují pravidelně. No a proti takovým Lišanům jsme se nesešli vůbec. Mladé kluky musíme přemlouvat a stejně pak nepřijdou, takže bysme se nesešli ani na zbylé zápasy. A než platit každý týden pokutu, tak jsme to odhlásili rovnou. Poslední kapka byla po Lánech. Někteří z nás už mají předjednané angažmá, já sám osobně chuť do fotbalu momentálně nemám a hlavně mám ještě trest, který mi nejspíš zůstane."

 

Co bude dál?

 

Dosavadní výsledky jsou anulovány. Olympie bude muset zaplatit pokutu 10 000 Kč za odhlášení soutěže. "Je to škoda, že to odhlásili jako dlouholetý silný účastník soutěží OFS. Myslím si, že to mohli dohrát, ale na druhou stranu je chápu vzhledem k jejich méně početné hráčské základně," říká sekretář OFS Rakovník Milan Vyhnanovský.

 

Kdo o kolik přijde bodů?

 

Nejvíce na to doplatí Hředle, kterým bude odečteno šest bodů. O tři body přijdou Senomaty, dále Jesenice, Kněževes, Městečko, Olešná, Lány a Lišany. Posledním, kdo přijde o body, tak jsou Kolešovice, kterým budou odečteny dva body.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou