PERLIČKY VÍKENDU: Ty buzištíre, nadával hráč rozhodčímu

0

Co nezvyklého se urodilo na českých trávnících o uplynulém víkendu? Vybrali jsme tři nevšední události!

BUZIŠTÍR

V zápase TJ Slavoj Teplice nad Metují - Sokol Zábrodí v OP Náchod byl v 89. minutě vyloučen za stavu 5:0 hostující Josef Habr. Ten se totiž rozhodl urážet rozhodčího a předvedl u toho značnou dávku vynalézavosti, nebo jste snad podobnou „nadávku“ už slyšeli? „Na půlící čáře mi řekl: ´Ty buzištíre.´ Toto mi zopakoval dvakrát během chvilky, bylo jasně vidět, že hráč utkání nechtěl dohrát, toto se stalo za jasného výsledku 5:0 v 89. minutě, hráč opustil hříště v klidu,“ referoval rozhodčí v pozápasové zprávě.

 

 

DVOJICE HRÁČŮ NAČERNO

V zápase III. třídy sk. B mezi Vítkovem B a Sosnovou o poločasové přestávce přišel kapitán domácích Radim Slovák spolu s vedoudím domácích za rozhodčím s požadavkem provést kontrolu totožnosti hráčů hostů, a to konkrétně brankáře Jana Bala a Martina Hlušíčky. Došlo tak ke konfrontaci a oba hráči oznámili, že nemají na utkání doklad totožnosti nebo jiný doklad s fotografií. 

 

Gólman ale dle zprávy rozhodčího sdělil, že v zápase hraje neoprávněně a jmenuje se ve skutečnosti Radek Schuster, a je hráčem Svobodných Heřmanic. Jmenovaný hráč nebyl pro druhý poločas připuštěn k další účasti ve hře. Byla také pořízena jeho fotografie. Druhý hráč se nejprve nenechal vyfotit, poté ale sdělil, že se ve skutečnosti jmenuje Petr Valeček. Byla pořízena jeho fotografie, na které si zakrývá obličej. Jmenovaný hráč nebyl také pro druhý poločas připuštěn k další účasti ve hře. Do druhého poločasu nastoupilo družstvo hostů v počtu devíti hráčů, ten zároveň začal až v 16:45 hodin, tedy s 45minutovým zpožděním. 

 

Za zmínku stojí, že hosté i v devíti přidali další branku a vyhráli 2:0, ale kontumace je kvůli neoprávněným startům stejně asi nemine.

 

 

Upravený zápis a opomenutá žlutá karta?

K výsledku zápasu TJ Sokol Pražák - TJ ŽS Blata Číčenice ve strakonické III. třídě  hosté podali protest proti neoprávněnému nastoupení hráče. V zápise o utkání byl dle nich ještě po zápase veden v základní sestavě hráč, který se zápasu vůbec nezúčastnil. Dále domácí Vlček dostal dle Číčenic ve 4. minutě žlutou kartou a pak ji viděl podruhé souběžně s hostujícím hráčem Šimkem v 70. minutě za vzájemné postrkování, hráč měl být tedy vyloučen, ale druhá žlutá karta v zápise o utkání není uvedena.

 

Raritní je i důvod vyloučení hostujícího Vrby. „Po napomenutí žlutou kartou za nepoužití chráničů mě poslal do prdele - následovala červená karta,“ přibližoval hlavní rozhodčí.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou