Strach o kapitána. Při děsivém nárazu do kovové tyče utrpěl vážné zranění

0

Zápas s Litoměřickem nedohrál pro vážné zranění kapitán Štěchovic Michal Švejda, kterého musela odvézt přivolaná záchranná služba do nemocnice. 

K tomuto zranění došlo ve 43. minutě, když si Švejda naběhl na přihrávku, ocitl se ve vápně soupeře a chtěl odcentrovat před bránu. Do souboje s ním se vrhl Patrik Valenta, který ho nechtěným zákrokem poslal k zemi. Pád byl velmi nešťastný, Michal upadl po hlavě přímo do železné tyče na zemi, která držela síť za bránou.

 

Výsledky tohoto pádu jsou hrozivé. Prasklá týlní kost, patnáct stehů na hlavě a čtyři zlomené krční obratle. Rozhodčí tento okamžik přešli a po odmlce se rozehrával pouze odkop od brány. Otázkou je také bezpečnost litoměřického hřiště, kdy je síť velmi blízko za bránou a hráč přišel k takto vážným zraněním kvůli zákroku protihráče uvnitř hřiště, přesto neměl nejmenší šanci zabránit nárazu do kovové tyče držící síť a vážným následkům .

 Přečíst si můžete také report ze samotného utkání 

 

Fotbalunas.cz přeje Michalu Švejdovi brzké a hlavně úplné uzdravení!

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou