Horažďovice děkují Vlastimilu Beránkovi za málo vídané gesto fair play

0

V sobotu se v I.A třídě odehrálo derby Svéradice - Horažďovice. Ve chvíli, kdy domácí měli možnost navýšit své vedení po chybně odpískaném pokutovém kopu, ukázal výjimečný charakter hráč Svéradic Vlastimil Beránek. 

Redakci kontaktoval trenér Horažďovic s tím, že by chtěl jménem svým, hráčů a celého oddílu poděkovat Vlastimilu Beránkovi za jeho gesto.

 

"Chtěl jsem se pozastavit nad zápasem 1.A třídy Svéradice - Horažďovice. Domácí vedli zaslouženě 2:0 ve třicáté minutě utkání, faul na půlce na hráče Nauše rozhodčí Brůha neodpískal, vzápětí Svéradičtí poslali přihrávku do dvoumetrového ofsajdu na hráče Beránka. Situaci měl zcela zřetelně před sebou pomezní Mazán. Vlasta Beránek utíkal sám na branku. Ve vápně ho doběhl hráč Tomáš Greger a čistě mu vypíchl balon. Následovala penalta a vzplanutí emocí hráče Gregra, kdy strčil do hlavního rozhodčího se slovy ty zm*de. Samozřejmě červená karta. K penaltě se postavil Vlasta Beránek. Houkl na našeho gólmana Rybára, ať zůstane stát a poslal mu balon do náruče," líčí situaci trenér Mazuch.   

 

"Takové  gesto v derby, kdy obě mužstva se perou o každý bod, je hodno jen velkého hráče, který zůstal nad věcí. A on jen v klidu odkráčel se slovy: "Byl jsem v ofsajdu a penalta nebyla." Někteří domácí diváci řvali, jestli se nezbláznil. Tímto gestem si získal srdce nejednoho diváka, možná i fanynky," pokračuje trenér hostů. 

 

"Tímto chci poděkovat Vlastovi za fair play. Dokázal se postavit i rozhodčím, což se jim moc nezamlouvalo," doplnil jménem celého horažďovického oddílu.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou