TPILIGA: Dubnová tipovačka zná svého vítěze!

0

Od dubna pokračujeme v tipovačce a hře o voucher v hodnotě 500 Kč, který nám poskytl rakovnický podnik Imperium café + bar Rakovník. Tipovat o tuto cenu můžete každý další měsíc do konce sezóny!

Celkovým vítězem dubnového kola tipligy se stává Zdeněk Řepka, který získal 52 bodů! Tedy o jeden více než Jaroslav Bureš z Roztok, za kterým je těsně s jednobodovou ztrátou Vladimír Sosna ze Senomat. Voucher se ale dává pouze vítězi, a tak poputuje do lišanské kabiny!

 

Samostatně v rakovnickém OP byl nejlepším luženský Ladislav Rác, který měl sice stejně bodů jako druhý Zdeněk Řepka, ale o dva zápasy natipoval méně, a tak měl větší procentuální úspěšnost. III. třídu pak nejvíce trefoval senomatský Vladimír Sosna spolu s dalšími třemi tipéry. Ve IV. třídě zase válel trenér Olešné Miloslav Doležal, který ale bohužel pro něj nebyl úspěšnějsí ve vyšších soutěžích.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou