Imperium café + bar nově v Rakovníku!

0

V našem královském městě se nedavno otevřel nový podnik, který se stal zároveň sponzorem naší tipovačky. Je tu jaro, momentálně se hraje MS 2018 v Dánsku a Imperium café + bar Rakovník je ideálním místem, kde trávit volné chvilky ať už s rodinou, s kamarády nebo s kýmkoliv jiným.

Sliby chyby mají své působení za sebou a ve stejném prostoru je nyní nový podnik. Imperium café + bar Rakovník zde není dlouho, ale jistě si postupem času získá svou stálou klientelu a bude lákat i další lidi. Strategicky dobře zvolené místo v Palackého ulici kousek od náměstí bude jistě velým lákadlem. Třeba proto, že se momentálně hraje hokejové MS v Dánsku, kde se snad o mediale budou rvát i naši borci. Zápasy zde můžete sledovat na plátně a k tomu si dát na osvěžení či na žízeň točeného Kozla nebo klidně něco ostřejšího.

 

Imperium café + bar Rakovník se také stalo sponzorem naší tipovačky, ve které se opět od dubna plně hraje o voucher v hodnotě 500Kč, za který podniku moc děkujeme a věříme, že se mu bude dařit nejen v jarních a letních dnech či večerech.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou