Olešnici už postup neunikne, myslí si obránce Borku Zdeněk Kastl

0

Minulé kolo ovládl hlasování jeho spoluhráč z Borku Krupka, teď už se obránce Zdeněk Kastl může radovat sám. A nyní ho nejspíš čekají, stejně jako Kamila Krupku před týdnem, narážky typu: „Bacha pánové, Hvězda jde!“

Po týdnu anketu opět vyhrál hráč Borku, necháte ji někdy vyhrát nějaký jiný tým?

Nechat vyhrát ještě někoho jiného? Nad tím jsem vůbec nepřemýšlel. Necháme si to projít hlavou, ale předem upozorňuji, že to soupeři nebudou mít jednoduché. O hlasování jsem se já osobně dozvěděl od spoluhráčů. Nevím, jestli klub hlasování někde inzeroval, ale myslím, že dnes se dozvědět o anketě není zrovna dvakrát těžké.

 

Jaký byl v týmu ohlas po výhře Kamila Krupky? Probíhaly nějaké narážky v kabině?

Ohlas po Kamčově výhře určitě byl. Nedokážu posoudit, jestli byl veliký, či malý, ale takové to zdravé hecování, popichování bylo. A samozřejmě i narážky typu: „Bacha pánové, Hvězda jde,“ ty také padly. (směje se)

 

V klubu si vedete pěkný web, kdo ho má na starosti?

Ty bláho, tak touto otázkou jste mne zaskočil. Náš web pravidelně sleduji, ale kdo jej má na starosti přesně nevím. Tuším, že Pavel Bláha.

 

Co vlastně říkáte na portál Fotbalunas, už jste ho stihl zaregistrovat, co mu říkáte?

Fotbalunas jsem zaregistroval se přiznám až po výhře mého spoluhráče Kamila Krupky. Každopádně se mi moc zamlouvá, vynikající nápad. Je přehledný a člověk se tu může dozvědět dosti zajímavé informace.

 

Hráčem kola jste se stal díky výkonu v zápase Stropnicí, sedlo vám toto utkání?

Já bych asi neřešil, jestli zápas sedl mně osobně. Můj názor je, že po pomalejším začátku zápas sedl hlavně celému týmu. Takže zákonitě poté sedl nejspíše i mně.

 

Prý si dobře vyhovíte s Krupkou na své straně hřiště, je to tak?

S Kamčou nehraji sice dlouho, ale je pravda, že mi spolupráce s ním sedí. Přijde mi, že mi čte kolikrát myšlenky. Ví jako málokdo, jak mi naběhnout, a kdy mi dát včas nahrávku.

 

V jakých klubech jste doposud působil?

Já jsem si prošel jen dvěma týmy. Mým prvním klubem byl Sokol Suchdol Nad Lužnicí a nyní můj současný klub, FK Borek.

 

Tabulka OP má lídra z Olešnice, myslíte, že už uhájí první místo a postoupí?

Co si budeme namlouvat, já si myslím, že tam je to už jasné! Osm a devět bodů ztráty, to si myslím, že druhá Hluboká a třetí Stropnice už nestáhnou.

 

Co třeba letos scházelo Borku, aby byl na jejím místě, kde tým tlačí bota?

Já osobně si myslím, že nám nic nescházelo. Šli jsme do soutěže s tím, že se tam hlavně chceme udržet. Snad možná jediná věc, a to střílení gólů…

 

Zatím jste desátí, s bohatým náskokem na sestupové příčky a jen s malou ztrátou na šesté místo. Je to ale ještě lákadlo, porvat se o šesté místo, nebo je vám víceméně jedno, na kterém místě skončíte?

Nemyslím si, že by nám toto bylo jedno. Ale jak už jsem naznačil, spíše jsme rádi, že jsme to nakonec zvládli a udrželi jsme se v okresním přeboru, to bylo pro první sezónu to hlavní.

 

Teď jedete do Hodějovic, jak bude tento zápas vypadat?

Od zápasu s Hodějovicemi čekám, že neusneme na vavřínech a předvedeme znovu výkon, co předvádíme poslední zápasy. A hlavně, že konečně vstřelíme nějaký ten gól, což se nám teď tak trošičku nedaří. Asi nám chybí také nějaké to štěstíčko navíc. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou