FOTO z I.A dorostu: Vimperk se s Blatnou přetahuje o postup, vzájemný zápas skončil remízou

0

O budoucnost mají kluby Vimperku a Blatné postaráno. Podívejte se na fotky ze zápasu dorostů z dílny Zdeňka Formánka.

1.A Dorostu

Šumavan Vimperk - TJ Blatná 3:4 po pen. (2:2)

góly: 6., 8. Schwamberger, 89. Chrášťanský

sestava Vimperku: Jaroš - Samec, Uhlík, Matoušek V., Červený - Gyürüsi, Rod, Kadlec, Šimadl (C) - Schwamberger, Chrášťanský střídali: Král, Vintr, Matoušek M.

Hodnocení trenéra dorostu Vimperka Jiřího Formánka: Škoda, škoda a ještě jednou škoda. Dneska jsme určitě nebyli horším týmem a nezasloužili si prohrát. Bohužel v takovém to zapáse nemůžeme dostávat laciné góly jako jsme si nechali dát, tím jsme dostali soupeře do hry. Hlavně první poločas byl z naší strany velmi dobrý. Druhý byl už hlavně boj a my jsme dokázali na konci velikou vůli alespoň po vyrovnání. Za to má cely tým pochvalu. Vyzvednu výkony Švába a Chrášti. Timto zápasem ještě sezóna nekončí a uvidíme co se ještě muže stát.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou