Zešílel? Soupeře nakopl do hlavy, troufl si i na sudího. Zápas se nedohrál, přijet musela policie

0

Čím nižší třída, tím větší bordel, chtělo by se říct... Ve třetí třídě okresu Nymburk se nedohrálo utkání Kamenného Zboží a Dymokur. Důvod? Domácímu Koudelkovi ruply nervy, surově napadl protihráče, poté strčil i do rozhodčího. Alespoň v této podobě o tom spravuje oficiální zápis z utkání. Nakonec musela do Kamenného Zboží zamířit jak sanitka, tak policie.

Zápas nebyl žádným bojem o postup, ale naopak soubojem týmů ze spodních pater tabulky. Dymokury si vypracovaly vedení 2:0, když se bleskově trefil ve 2. minutě Zajíček a a ve 28. minutě proměnil penaltu Bubeníček. Mela se strhla až ve druhé půli.

 

V ní se postupně nechali vyloučit tři domácí hráči. Nejprve šel z placu po druhé žluté Tržický. V 82. minutě pak rozhodčí Karel Vlk poslal do sprch kapitána Zboží Ondřeje Jupu, který měl prudce vrazit do soupeře v přerušené hře. Domácí Petr Koudelka pak dle zápisu z utkání totálně neovládl svoje nervy a v 84. minutě byl také vyloučen. Důvod? Napadení protihráče Radka Horáka, kterého měl navíc dle zprávy rozhodčího ještě surově kopnout do hlavy a zranit ho v obličeji. Koudelka poté odmítal opustit hřiště a když strčil i do rozhodčího Vlka, ten neváhal a dle pravidel ukončil pro inzultaci sudího zápas. Ten tak bude mít dohru u kulatého stolu...

 

Zpráva rozhodčího (v původním znění, bez úprav):

"Hráč domácích č.10 po vyloučení v 84. minutě odmítal opustit hřiště a vyhrožoval dalším hráčům i rozhodčímu. Ostatní hráči domácího mužstva se mu snažili zabránit v dalším napadení, nicméně stejně se mu povedlo dostat ke mně. Stál přímo přede mnou a vyhrožoval mi, poté oběma rukama vší silou mi vrazil do prsou a já jsem spadl dozadu na zem. Na to jsem ukončil zápas pro inzultaci rozhodčího. Hráče číslo 10 domácí pak odvedli z hřiště.Hráč hostů č.3 ležel na zemi a krvácel z nosu a stěžoval si na bolest na prsou a bolest nohy, na hlavě měl v obličeji viditelné zranění od kopačky domácího hráče č.10. Protože špatně dýchal a byl zřejmě v šoku, zavolali hosté záchrannou službu a poté i policii. Zraněný hráč hostů č.3 byl naložen do sanitky a odvezen do nemocnice.Přítomní policisté a si zapsali napadení hráče hostů a já jsem jim ze zápisu oznámil jméno domácího hráče č.10."

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou