SK SENOMATY: Berany provázely podzimem výsledky jako na houpačce

0

Výsledky jako na houpačce a po podzimu desáté místo. Z toho také plyne jasný cíl do jarní části – stabilizovat výkony a držet se co nejvýše to půjde, přeje si vedoucí mužstva Petr Sojka.

Vstup do soutěže na hřišti současně prvního celku nebyl úplně lehkým začátkem. Následovala přestřelka doma s Jesenicí, která skončila lépe pro Senomaty – 8:5. Po většinu podzimní části se ale Berani setkávali s nevyrovnanými výkony. Alespoň co se výsledků týče.

 

Příprava započala 13. ledna, kdy Senomatští trénovali střídavě v terénu, kde šlo o fyzickou přípravu a poté na umělé trávě na Tatraně nebo na Zátiší. První přátelský zápas sehrály v polovině ledna s B-týmem Havrana Kryry, ve kterém zvítězily 2:6. O týden později se střetly s Chrášťany, které porazily 4:1.

 

Od 28. února do 4. března proběhlo soustředění, v rámci něhož na umělé trávě v Žihli změřily síly s Mladoticemi. Zápas skončil nerozhodně – 4:4. Hned druhý den byl v plánu přípravný zápas s Lubnou, který vedoucí celek III. třídy ovládl a zvítězil 4:2. "Počet hráčů na soustředění byl ovlivněn prací, takže někteří byli od začátku, ale v průběhu museli odjet a někteří naopak," sdělil k soustředění Petr Sojka.

 

V posledních dvou přátelských zápasech se mužstvo Senomat střetlo na UMT v Rynholci proti Lánům a poté na UMT na Tatraně se Slavojem Pozdeň. S Lány to byl zápas vítězný a povedený – 5:2. To samé se ale nedá říci o tom posledním, který skončil po nepovedeném výkonu debaklem 0:6.

 

“Nějaké posily v jednání byly, ale nikdo k nám nepřijde a ani neodejde. Na podzim jsme měli diametrálně odlišné výkony. V jednom kole super, hrát umíme, ale v tom dalším to nezopakujeme. Snad se nám to do jara povede zlepšit. Takže cílem bude stabilizovat výkony, aby to nebylo jako na houpačce, držet se nahoře co to půjde a zapojit mladé hráče z B-týmu,“ řekl závěrem vedoucí Senomat Petr Sojka.

 

Na úvod velice těžký zápas čeká senomatské fotbalisty. Jelikož bylo první jarní kolo odloženo, tak zamíří tým kolem Jakuba Vávry a spol. posledního března do Jesenice, kde je nečeká rozhodně nic jednoduchého.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou