TJ ROZTOKY: S lepší produktivitou k většímu bodovému zisku

0

Mladý tým trenéra Pavla Hrušky je momentálně na třetí pozici. Sám trenér s umístěním není ale úplně spokojený. Nebýt zbytečných ztrát v některých zápasech, mohly by Roztoky být Lubné na dosah. Nechme se tedy překvapit, co nám jarní část soutěže nabídne.

V rámci zimní přípravy se Roztoky zúčastnily zimního turnaje O pohár starosty obce v Rynholci. Hned v prvním zápase ale narazily na Slavoj Pozdeň, od kterého inkasovaly celkem sedmkrát. Druhý zápas proti pozdějšímu vítězi z Lán přinesl další porážku, tentokrát 1:4. Nutno podotknout, že Lány jsou ve formě a na jaře se tak v rakovnickém OP budou chtít ukázat v nejlepším světle.

 

O první body si to následně rozdaly Roztoky se Sýkořicí. Sýkořice vstřelila dva branky, ale soupeř byl o gól šťastnější a připsal si tak první body. Poslední zápas o třetí místo v turnaji sehrál domácí Baník Rynholec právě proti Roztokům.

 

"Na ostro s přípravou začínáme v podstatě až krátce před soutěží. Během března jsme byli na soustředění v Krkonoších. Co se týče přátelských zápasů, tak kromě turnaje v Rynholci jsme hráli s Nižborem, ale všechny zápasy jsem bral jako herní bez ohledu na výsledek," sdělil trenér k přípravě.

 

A jak zhodnotil trenér mladého a potencionálního týmu podzim? "Chtěli jsme být první, ale nejsme. V zápasech máme tutovky, ale neproměníme je. Máme osm šancí, dáme z toho jeden gól, to je zkrátka málo. Pak dostáváme góly od tyče apod. a ztrácíme body, viz. domácí zápas se Sýkořicí," zakončil Pavel Hruška.

 

Velkou nepříjemností je určitě odchod Martina Hůly do Berouna. Jeden z klíčových hráčů nejednou spoluhráče podržel, a tak je otázkou, jak to bez něj Roztoky na jaře zvládnou.

 

Posledního března čeká hráče od Berounky první jarní zápas, neboť úvodní kolo bylo kompletně odloženo, a tak zápas s Lubnou bude až v květnu. Na domácí ploše přivítají svěřenci trenéra Hrušky Pavlíkov od 16:30h.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou