SK OHNIVEC MĚSTEČKO: Velká nespokojenost s podzimem je na místě

0

Jedenácté místo a o jeden gól záporné skóre. To jistě není pro Ohnivce důvod ke spokojenosti. Sám trenér Stanislav Jansa vyjádřil nespokojenost a také to, že jeho svěřenci mají jistě na lepší umístění. Rád by se dostal k pátému místu...

"V přípravě jsme moc nenatrénovali. Měli jsme pár tréninků v tělocvičně, pár venku. Nejsem ale spokojen s počtem lidí. Soustředění v Krkonoších bylo super, účel splnilo, ale pořád chodí ti samí hráči a ti, co to potřebují, tak nechodí," sdělil k přípravě trenér. Městečko sehrálo jediný přípravný zápas v Kadani proti Krásnému Dvoru, ve kterém si došlo pro vysokou výhru.

 

Co se týče změn, tak trenér nastínil jeden příchod a jeden odchod. Do Městečka míří Jaroslav Grill z Lužné, který bude jistě posilou. Naopak v Ohnivec aréně a i na jiných okresních pažitech už nebude brousit lajnu Patrice Baba Musah, který odchází do Tábora za prací. Zároveň také naťukl, že by v létě mohlo dojít k dalším změnám.

 

"S podzimem určitě nejsem spokojený, zbytečně jsme ztráceli, neproměňovali jsme šance. Určitě máme na víc, chceme se dostat k 5. místu. Zkusíme zabojovat a uvidíme," zakončil Stanislav Jansa.

 

Z důvodu celoplošného odložení prvního jarního kola započne Městečko zápasem v Rynholci, který je stanoven na 1. dubnu v 16:30h.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou