TJ SLAVOJ CHRÁŠŤANY: Chceme hrát v horní polovině tabulky

0

Po podzimu sedmý celek soutěže a zároveň také druhý nejčastěji skórující. Jak sám prozradil Kryštof Loula, ofenzivní hráč Slavoje, sedmé místo není cílová stanice. Svůj tým by rád viděl ještě o něco výše. Tak uvidíme, kam to borci z Chrášťan nakonec dotáhnou.

Pokud si Chrášťany přenesou střeleckou formu z posledních dvou zápasů, bude na okresních hřištích veselo. Výhra 10:2 nad Čistou byla tou nejvyšší podzimní vůbec. Hned následující a zároveň i poslední podzimní kolo se odehrálo v Lubné, kde se příznivci taktéž nemohli nudit. Po přestřelce s místním Baníkem sice padly 6:4, ale potrápit rozjetou Lubnou se Chrášťanským povedlo dokonale.

 

Od 6. ledna se hráči začali scházet jednou týdně. Hlavní náplní byla fyzická část a poté se dostalo i ke kulatému nesmyslu. Během přípravy Chrášťany čelily Senomatům, se kterými prohrály 5:1. Rozdíl jedné soutěže zde vzal za své. V dalším přípravném zápase si ale tým kolem Kryštofa Louly spravil chuť a zastřílel si. Soupeřem byly Lenešice, které inkasovaly debakl 3:10. Třetí a taktéž na umělé trávě na Tatraně hraný přátelák byl s Jesenicí, která byla nad síly Chrášťan a zvítězila 5:0.

 

"Co se týče změn v kádru, tak je v jednání mladý záložník z Tatranu, jinak se žádné změny nekonají. Cíl do jara je také jasný. Chceme hrát v horní polovině tabulky, ideálně 4-5. místo. To by bylo fajn v téhle konkurenci," sdělil závěrem tahoun týmu Kryštof Loula.

 

Jelikož se úvodní kolo odložilo, tak místo plánovaného venkovního zápasu s Pavlíkovem přivítají Chrášťany doma Oráčov a to 1. dubna od 16:30h.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou