FC OLEŠNÁ: S tak kvalitním kádrem je deváté místo málo

0

Po podzimu deváté místo. To není pozice, na které by Olešná chtěla hrávat. Své k tomu má i trenér Miloslav Doležal, který kromě nespokojenosti nastínil, že jeho tým bude chtít stoupat tabulkou.

Olešná začala 27. ledna a tréninky probíhaly jednou týdně každou sobotu. "Musím poděkovat Radkovi Poláškovi, který odvedl skoro všechny tréninky, kdy jsem nemohl být přítomen. Bohužel účast hráčů nebyla taková, jaká byla. Musím pochválit zejména starší hráče, kteří chodili poctivě. Některé kluky jsem od posledního mistráku neviděl," sdělil k přípravě trenér Miloslav Doležal.

 

Jeho svěřenci sehráli dvě přátelská utkání. První na UMT na Tatraně proti Janovu. Soupeř ze III. třídy ale ukázal, že rozdíl soutěže není směrodatný a Olešnou porazil 4:2. Gólově se prosadil Majba a M. Polášek. Ani druhý zápas v přípravě nebyl úspěšný, a to když se tým střetl se Sokolem Běleč. V utkání padlo celkem 11 branek, bohužel pro Olešnou byla o gól úspěšnější Běleč, která zvítězila 5:6. Góly měl na starost opět M. Polášek, který se trefil dvakrát. K němu se přidal se dvěma góly P. Telvák a jeden přidal R. Polášek.

 

Dle jeho slov také není potřeba žádné změny v kádru. Na Olešné jsou kvalitní hráči a soupiska do jarní části zůstane neměnná. "Proto nás mrzí umístění po podzimní části. Na jaře se pokusíme probojovat na vyšší příčky," řekl závěrem trenér.

 

O to se Olešná může pokusit posledního března v Kroučové, neboť se úvodní kolo odložilo.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou