Pavel Pergl přestupuje do Velké Bíteše

0

Bítešští hledali posilu do defenzivy a na konci zimní přípravy se jí dočkali. Dres Spartaku Velká Bíteš oblékne Pavel Pergl, který se objevil již v sobotní generálce s Rousínovem.

Pavel Pergl má za sebou bohatou kariéru na profesionální úrovni. Během své kariéry prošel pěknou řádkou klubů a zemí namátkou Blšany, Drnovice, Příbram, Dynamo Drážďany (Německo), Sparta Praha, Preston (Anglie), AEK Larnaca (Kypr), Hapoel Beeršava (Izrael), AC Bellinzona (Švýcarsko) či FC Vaduz (Lichtenštejnsko). Největší úspěchy zažil v dresu pražské Sparty, se kterou dvakrát vyhrál ligový titul i pohár a zahrál si osmifinále Ligy Mistrů, popisuje Perglovu kariéru web fotbalistů Velké Bíteše.. 

 

Další posilou je Tomáš Juříček, který přichází ze Žebětína a má za sebou povedenou přípravu, kde se stal na hrotu útoku jasně nejlepším střelcem.

 

Klub také finalizuje příchod stopera Jan Bílka z Líšně, i na jaře bude v našem dresu pokračovat Martin Knos. Další novou tváří bude kanadský záložník s italskými kořeny Damien Strangio. Z hostování z Budišova se vrátil Ondřej Mucha, z Kuřimi pak Jiří Horký, informují webové stránky Spartaku.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou