Lídr 1. B třídy z Veselé si na UT v Luhačovicích poradil se Šumicemi

0

I pro sehrání posledního přípravného zápasu Veselá využila luhačovický sportovní areál Radostova a zdejší hřiště s umělým povrchem.  Za soupeře jí byl tým z Uherskobrodska TJ Šumice, který se prezentoval velmi dobrým výkonem. V první půli se prokřehlí diváci branky nedočkali. O všem podstatném se tak rozhodlo až ve druhém dějství, kdy Veselané dokázali vstřelit tři branky.

 

Mužstvo Šumic bylo rozhodně  nejkvalitnějším týmem  v rámci veselských jarních přípravných zápasů. Zejména v prvním poločase Veselé soupeř zle zatápěl. Šumice hrály ve vysokém tempu, napadaly rozehrávku Veselé a měly proto i více ze hry. Bylo jen otázkou času, kdy půjdou Šumice do vedení. Obraně Veselé v čele s bezchybným gólmanem Markem Dlouhým se ale dařilo všechny závary v první půli vyřešit, Šumice neproměňovaly ani ty nejvyloženější šance.   

 

Skóre se začalo měnit až v druhém poločase, paradoxně až v okamžiku, kdy byli ve hře už všichni tři zkoušení dorostenci Veselé. Nejprve Szivák přesprintoval pravého beka soupeře a jeho centr dopravil u přední tyče do sítě z blízka po zemi Petr Dlouhý. Okolo 60.minuty po centru ze stejné strany se na zadní tyči dostal k hlavičce nepokrytý Ondřej Tkadlec a přes své mládí nezaváhal a nedal gólmanovi šanci a zavěsil svůj první gól za dospělé, 2:0. Šumice ještě i za tohoto stavu se 2x dostaly do zakončení z bezprostřední blízkosti, ale vždy přestřelili.  Nedáš – dostaneš platilo i zde a v 75.minutě po opakované střele zblízka dotlačil míč potřetí do branky Šumic Tomáš Divoký. Utkání odřídil ke spokojenosti obou soupeřů delegovaný rozhodčí KFS  - pan Martin Štěpánek z Luhačovic.

 

příprava                                           sobota  17.03. 2018 – UT Luhačovice, Radostova

TJ Sokol VESELÁ - TJ ŠUMICE  3 : 0 (0:0)     

 

Tentokrát se mezi střelce zapsali ve druhém poločase postupně 

 

Petr DLOUHÝ,  Ondřej TKADLEC, Tomáš DIVOKÝ 

 

 

 

V dresu Veselé se v utkání s výbornými Šumicemi vystřídalo celkem 14  hráčů. 

Zahajovací jedenáctku (Marek Dlouhý  -  Miroslav Čoček, Martin Odstrčilík, Tomáš Divoký, Tomáš Dujka – Martin Dlabaja, David Sokol, David Dlabaja, Jan Žaludek – Roman Manďák, Petr Dlouhý) pak ještě doplnili v druhé půli Sándor Szivák, Ondřej Tkadlec a Michal Střílka. 

 

Fotogalerii od Ivety Šůstkové z tohoto utkání najdete zde:

http://tjsokolvesela.rajce.idnes.cz/TJ_Sokol_Vesela%2C_pripravny_zapas_17._3._2018%2C_TJ_Sumice_-_TJ_Sokol_Vesela_0_3/

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou