Zimní příprava 2018: FC Slavoj Žirovnice "B"

0

Zatím poslední klubový rozhovor, který se podařilo získat je z tábora FC Slavoj Žirovnice "B". Rezervní celek z Budína už má za sebou i jeden přípravný zápas a tréninkové jednotky ve spojení s klubovým "áčkem" a dorostem. Otázkou je, jak se tyto faktory podepíší na jarní části sezóny. Ambice jsou jistě velké.
Věřím, že alespoň ještě dva profilové rozhovory s kluby vztahující se k zimní přípravě vám budu moci nabídnout, takže ani příští týden nezapomeňte dění kolem Poutník ligy na fotbalunas.cz, či facebookovém profilu fotbalunas.cz Vysočina sledovat.

Podzimní část Poutník ligy zakončil FC Slavoj Žirovnice "B" ve středu tabulky na 6. místě, ikdyž to především na začátku sezóny vypadalo, že FC Slavoj může hrát i o špičku. Jaká s prozatimním umístěním a předváděnými výsledky panuje v Žirovnici spokojenost?

Je pravda, že jsme některé zápasy mohli zvládnout lépe. Před začátkem soutěže jsme neměli žádné konkrétní cíle, proto nám v současné době tato pozice nějak nevadí.

 

Jaké máte vyhlídky pro druhou polovinu sezóny? Má tým na to porvat se o lepší umístění?

Budeme rádi, když se umístíme někde okolo 3-4 místa, určitě na to máme a popereme se o lepší výsledky.

 

Kdy začala vaše zimní příprava na jaro 2018? V jakém počtu se na tréninky tým schází?

Letošní zimu trénuje áčko, béčko a dorost společně od 7.1.2018, ale těchto tréninků se zúčastnilo jen několik málo borců,  jiní chodili do haly na fotbálek a někdo třeba vůbec. První trénink samotného béčka byl koncem února.

 

Účastní se FC Slavoj Žirovnice "B" před startem jara přípravných zápasů, či zimních turnajů?

Zatím jsme hráli jen se Studenou ve Žďáře, prohráli jsme 3:2 (Pokorný, Bártů) Ale o výsledek nešlo, v zápase bylo spoustu dobrých věcí, ale i věci, na které si musíme dát pozor v soutěži. Ještě budeme hrát 17.3. v Jindřichově Hradci na umělce s Popelínem.

 

Přišli v průběhu zimy do klubu nějaké nové posily, nebo i na jaře plánujete nastupovat s totožným kádrem jako v první půlce sezóny?

Asi 5 kluků z béčka trénuje celou zimu s áčkem, někteří mají kvalitu i na základní sestavu. Naopak nám v soutěži budou pomáhat ti, co nenastoupí v áčku. A protože je tam asi 19 borců, očekáváme, že přijde kvalita i do našich řad, aby byla herní vytíženost pro všechny.



Zápasy FC Slavoj Žirovnice "B" k 16. 3. 2018:

FC Slavoj Žirovnice "B"-FK Studená (Okresní přebor Jindřichův Hradec) 2:3
Góly: Pokorný, Bártů


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou