Zimní příprava 2018: SK Horní Cerekev

0

Zimní příprava před odstartováním Poutník ligy se týká i jednoho z hlavních favoritů na postup do I.B třídy. SK Horní Cerekev však rozhodně žádný tréninkový dril nevyhledává a přípravná utkání jí teprve čekají.

Podzimní část Poutník ligy zakončil SK Horní Cerekev na 3. místě, s totožným počtem bodů jako druhý Čejov. Očekávali jste, že i po ne úplně povedeném roce v I.B třídě budete znovu moci po sestupu o soutěž níže hrát reálně po roce o návrat do krajské soutěže, nebo spíš panovaly obavy s tím, jak se hráči  se sestupem vyrovnají?

Realita je taková, že přebor hrají jiní, zkušenější hráči než I.B třídu. Podařilo se nám v letním přestupním termínu posílit. Z Hodic přišel Petr Soukup, který se stal jedním z nejlepších stoperů v celé soutěži. Do týmu se vrátil i kanonýr Jaroslav Serbus. Tito hráči I. B nehráli.

Jsme s umístěním a počtem bodů spokojeni.

Kaňka za podzimní části je výsledek na hřišti Maratonu. Tam jsme nebyli v pohodě a Zdeněk Pahr nás potrestal. Velké rozčarování přinesla také domácí remíza s rezervou Slavoje Žirovnice.

 

Jaké máte vyhlídky pro druhou polovinu sezóny? Je ve vašich silách se na špičce udržet, nebo se budete soustředit spíše na to, aby na jaře nepřišel výrazný propad tabulkou?

S týmem, který máme, chceme hrát o první místo. Již nyní víme o dlouhodobé absenci našeho klíčového hráče Michala Kůty, který se vydá na poznávací zájezd do země ledu a ohně. Bude nám chybět více jak měsíc.  Bude to pro nás velké oslabení.

 

Kdy začala vaše zimní příprava na jaro 2018? V jakém počtu se na tréninky tým schází?

Náš tým se skládá z hráčů , kteří studují, žijí, pracují mimo obec Horní Cerekev. Spoléháme na individuální přístup jednotlivých hráčů.  Scházíme se vždy v sobotu v dopoledních hodinách. Disponujeme hřištěm s umělým povrchem.

 

Účastní se SK Horní Cerekev před startem jara přípravných zápasů, či zimních turnajů?

 Tento rok jsme zimní turnaj v Humpolci odřekli. Máme tři přípravné zápasy na umělce v Třešti. Soupeři jsou z jihlavského okresu. Utkáme se s rezervou Třeště, Okříšek a týmem Stonařova.

 

Přišli v průběhu zimy do klubu nějaké nové posily, nebo i na jaře plánujete nastupovat s totožným kádrem jako v první půlce sezóny?

Situace kolem hráčů v HC je komplikovaná. Sečteno , podtrženo, HC má k dispozici asi 20 hráčů, kteří mohou nastoupit do týmu. Nejasnosti jsou ohledně Matěje Šimáka, kterého zkouší Pelhřimov.

V našem hledáčku byl kapitán a hrající trenér Počátek Jiří Doležal. Bohužel se nám nepodařilo tohoto středopolaře získat. Dále pak selhala jednání o návratu Lukáše Suchého z týmu Dobré Vody u ČB.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou