Zimní příprava 2018: TJ FC Ústrašín

0

Po týdnu jsme znovu zpátky s klubovými rozhovory, týkajícími se zimní přípravy v Poutník lize. Nyní je na řadě TJ FC Ústrašín. Ten sice zatím žádný přípravný zápas neodehrál, přesto má pro své soupeře jednu nepříjemnou zprávu v podobě návratu Jana Vonáska na hřiště v barvách právě "Žluté ponorky".

Podzimní část Poutník ligy zakončil TJ FC Ústrašín v bezpečné vzdálenosti od sestupových příček ve středu tabulky na 8. místě se 17 body. Panuje v klubu se současným umístěním spokojenost?

 Nikdy není spokojenost, tento tým má na horní polovinu tabulky, pokud bude v optimální sestavě.

 

Jaké máte vyhlídky pro druhou polovinu sezóny? Přeci jen, na jaře se soutěž ještě o něco více vyrovná a každý z týmů se bude chtít za každou cenu zachránit. Je tým na náročné souboje s týmy z dolní části tabulky připraven?

 Umístění v horní polovině tabulky. Každé jaro je stejné, každý může porazit každého. Hrát poctivý, bojovný fotbal s kvalitní koncovkou.

 

Kdy začala vaše zimní příprava na jaro 2018? V jakém počtu se na tréninky tým schází?

 Příprava začala po Novém roce, 2x týdně, ale tým chodí již od prosince každý pátek do haly.

 

Účastní se TJ FC Ústrašín před startem jara přípravných zápasů, či zimních turnajů?

 Máme v plánu 2 přípravné zápasy, kde chceme vyzkoušet nové hráče.

 

Přišli v průběhu zimy do klubu nějaké nové posily, nebo i na jaře plánujete nastupovat s totožným kádrem jako v první půlce sezóny?

 Chceme znovu po zranění zapojit Jana Vonáska a máme rozjednané i další hráče.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou