Běleč proti Řevničovu rozhodla již v první půli

0

Rakovník/Šamotka - Poslední přípravné utkání sehrála řevničovská Sparta na umělé trávě v areálu Tatranu Rakovník v nedělních odpoledních hodinách. Soupěř z Bělče je ve své soutěži na třetím místě, a tak bylo jasné, že zápas to pro Řevničov nebude vůbec jednoduchý...

SK Sparta Řevničov - SK Běleč 2:4 (1:4)

 

Branky: Jan Husák a Urbanovič (pen) - Trousil, vlastní a Karel Fejfar.

 

Vstup do zápasu měli lepší Řevničovští, kteří se také ujali vedení. Akce do otevřené obrany skončila u Jana Husáka, který dokázal prostřelit Šnobla - 1:0. Poté se ale vývoj hry zcela otočil a vinou vlastních chyb přišla Sparta o vedení a dokonce i o nerozhodný stav, když si slabší chvilku dvakrát vybrala levá strana - 1:2.

 

A ani poté nebylo oč stát. Nikým nehlídaný Trousil se dostal snadno do vápna a přidal další zásah - 1:3. Jakoby byly Bělči tři góly málo, a tak přidala ještě čtvrtý, když se prosadil Karel Fejfar - 1:4. Velkou šanci Řevničova byla standartní situace Hoška, ale proti němu excelentně zasáhl Šnobl v brance, který již nedovolil korekci skóre.

 

"Zbytečně se chceme za každou cenu cpát dopředu, ale paradoxně z toho rezultují šance soupeře. První dvě branky jsme dostali po naší levé straně. Dopředu to jo, tam se hrneme, co nám síly stačí. Zpátky to už je ovšem jiná věc a taháme káru," nešetřil kritikou za výkon v první půli Martin Tóth.

 

Do druhé půle Řevničov udělal změnu na některých postech a rázem to byla jiná. Svou převahu ale nedokázal gólově vyjádřit. To se povedlo až ke konci zápasu, kdy byl ve vápně přistrčen Pedál a byl odpískán pokutový kop. K tomu se postavil Urbanovič, který svou trefou upravil na konečných 2:4.

 

"Utkání jsme nezačali vůbec špatně a hned na začátku šli do rychlého vedení po brance Honzy Husáka. Potom jsme ale začali zcela nepochopitelně kazit v rozehrávce a soupeř nás zatlačil. Vyústěním toho byly čtyři obdržené branky ještě do poločasové pauzy. Druhý poločas bylo lepší naše mužstvo a dočkalo se alespoň kosmetické úpravy po proměněné penaltě Urbanovičem," řekl na závěr Martin Tóth.

 

Řevničov: Peterka – Rais, Tóth, Bohatý, Urbanovič – Hanzlík, Hošek, Pedál, Kolek – Husák Jan, Fujera.

 

Běleč: Petr Šnobl - Jiří Smrž, Ondřej Tyburec, Marek Dvořák, Miroslav Tyburec - Michal Rábl, Karel Fejfar, Filip Trousil, Karel Hykl - Jiří Hejda, Michal Tamchyna. Střídali: Vojtěch Mach a Václav Fejfar ml

 

 

SK Běleč se představí na UMT Tatranu v sobotu 17. března od 12h, kdy jejím soupeřem bude Olešná.

 

Zdroj: oficiální web Sparty Řevničov, upraveno redaktorem


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou