Čimelicím vyšla generálka na výbornou

0

Příprava čimelických fotbalistů nebyla úplně ideální a do generálky na jarní část šlo SIKO s nelichotivou bilancí dvou výher a čtyř porážek. Poslední přípravný zápas byl však úplně o ničem jiném.

Umělá tráva v Písku byla přes zimní přestávku hodně vytížená a tentokrát na ní změřily síly týmy Vacova, který hraje I.A třídu skupinu A a SIKA Čimelice z krajského přeboru. Čimeličtí se od úvodního hvizdu vrhli do útoku a již ve druhé minutě šli do vedení, když průnik Varhana po levé straně uklidil do sítě kanonýr Hegenbart. V 11. minutě už to bylo o dvě branky. Listopad našel Varhana, který se nemýlil. Třetí branku utkání vsítil ve třiadvacáté po přihrávce Říhy opět Hegenbart a schylovalo se k debaklu. Minutu nato Hegenbart vstřelil hattrick po přihrávce Nekla. Vacovský brankář kapituloval znovu ve 27. minutě, kdy jej krásnou střelou překonal Říha a bylo to už 0:5. Nepopulárního kanára se dočkali Vacovští krátce před poločasovou přestávkou, kdy se prosadil Pšenička. Vacovští by byli určitě rádi, kdyby se nemuseli vracet z kabin na druhou polovinu, ale bohužel je čekala další pětačtyřicetiminutovka. 

 

Přesně po hodině hry se trefil Hegenbart, který vstřelil sedmou branku. Na toho navázal v 72. minutě z pokutového kopu Varhan a gólový účet zápasu uzavřel svým pátým zásahem v utkání Hegenbart. Čimelicím tedy vyšla generálka na jedničku, když vyhrály 9:0.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou