Rozhovor: Jan Hendrych z SO Bruntál

0

Studuje v Brně a tak trénuje vlastně jen v Pátky. Přesto dostává příležitosti hrát také za A-tým hrající Krajský Přebor. Co dalšího nám na sebe Jan Hendrych prozradil?

Jak stíháte školu, kterou studujete v Brně s fotbalem, když působíte Bruntále?

Školu stíhám docela v pohodě. Horší to je s tréninky. Z Brna se vracím někdy ve čtvrtek někdy až v pátek, takže stíhám jen pateční tréninky s týmem. Pak po nedělních zápasech zase odjíždím večer do Brna. Dojíždění je sice náročnější, ale dá se to zvládnout. Horší to bude za půl roku. Jsem v posledním ročníku a hledám si práci v Brně a myslím si, že bude těžší stíhat páteční tréninky když nebudu mít pátek volný jako doteď.

Kdo vás k fotbalu přivedl?

Rodiče mě přivedli k fotbalu. Pamatuju si jak jsem jako malý zkoušel první hokej, protože taťka hrával hokej, ale ten mi moc nešel. Další v pořadí byl fotbal a u toho jsem už zůstal.  

Jaký je váš fotbalový sen nebo cíl?

Jelikož hraju fotbal hlavně protože mě to baví, tak můj cíl je asi hrát co nejdéle to půjde a hlavně ve zdraví.

Váš fotbalový vzor?

Konkrétní fotbalový vzor asi nemám. Fotbal mě baví celkově, takže rád sleduju fotbalové zápasy. Hlavně ligu mistrů.

Co rád děláte ve volném čase?

Baví mě všeobecně všechny sporty. Rád si zajdu třeba na bazén. Mám rád hodně filmy, takže i do kina. Pak hodně času trávím se svými přáteli. 

Vaše přezdívka v kabině?

Všichni mi říkají Henďo.

Co říkáte na probíhající zimní přípravu z hlediska výsledků a náročnosti tréninků?

Z této zimní přípravy jsem bohužel moc nestihl. Bylo to skrz zranění v průběhu sezony. Měl jsem zlomenou klíční kost, takže jsem začínal pomalu. Teď mě pro změnu trápí zánět v krku. Jakmile se vyléčím musím zabrat abych byl připraven na začátek sezony. Jinak si myslím, že si kluci vedli v přípravě velice dobře.

Váš B-tým je na 8. pozici s 10 bodovým náskokem na poslední místo. Berete to tak, že máte komfortní náskok a že váš tým čeká klidné jaro? 

Nějaký náskok tam je, ale určitě budeme bojovat abychom se dostali v tabulce co nejvýš. Celá soutěž mi přijde dost vyrovnaná. Na poslední místo máme náskok 10 bodů ale na první místo ztrácíme pouze 7 bodů, takže uvidíme jak bude vypadat tabulka na konci sezony.

Máte ambice se prosadit do A-týmu, který hraje Krajský přebor?

Příležitosti dostávám a jsem rád když můžu jakkoliv pomoci týmu. Bohužel nemám tolik natrénováno jako ostatní kluci. Ale rád bych jezdil na všechny zápasy a udělám pro to určitě maximum.

Vaše oblíbené jídlo? 

Velice těžká otázka. Rád si zajdu na dobré jídlo, ale moje nejoblíbenější jsou asi burgery. Rád zkouším nové kombinace.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou