SK SPARTA ŘEVNIČOV: Dostává hodně gólů, ale přesto je v TOP čtyřce

0

Kladné skóre, ale pouze o jeden gól. Třetí nejčastějí inkasující celek soutěže, ale přesto se drží v popředí tabulky. To, že obdržených branek je mnoho, ví i Martin Tóth, který nám sdělil informace k přípravě.

Do sezóny vstoupil Řevničov s několika změnami v sestavě. Následoval povedený úvod, ale poté Sparta narazila na lubenský Baník. Po této prohře následovalo opět povedené trio zápasů, které ukončily Roztoky. Poté byly výsledky Řevničova střídavé, a tak z toho po podzimu je čtvrté místo se stejným bodovým ziskem jako minulý podzim.

 

"Náš celek dokázal nasbírat dvacet jedna bodů. To není úplně nejhorší, ale bodů jsme měli mít tak o tři více. Nutno ale říci, že přes nelichotivé skóre je skoro i zázrak, že se těch bodů podařilo nastřádat tolik. Skóre 33:32 není dobré, o čemž svědčí i počet inkasovaných gólů na zápas (skoro tři inkasované branky na jedno utkání – hrozivé)," řekl k podzimu Martin Tóth.

 

Samotná příprava započala 23. ledna, kdy Řevničovští chodili převážně do halových prostor. První přátelské utkání sehrála Sparta proti staršímu dorostu Tatranu Rakovník, které mladíci ze Šamotky ovládli 7:2. Za Řevničov se prosadil Jan Husák a Matějka. Další přípravné utkání bylo v plánu na neděli 18. února proti Sokolu Bratronice, to bylo ale zrušeno. V sobotu 3. března zajížděl Řevničov do Kryr, kde se střetl s místním B-týmem. Vysokou výhru 9:3 gólově řídil Libecajt, který se trefil 5x! Další branku přidal Urbanovič, Hošek, Skoupý a Kolek. Na neděli 11. března je naplánován přátelský zápas proti SK Běleč, hrát se bude na UMT v areálu Tatranu.

 

Mistrovské utkání sehraje Řevničov v neděli 25. března v Sýkořici, kterou na domácím hřišti v prvním kole porazil 5:1.

 

Zdroj: web Sparty Řevničov, upraveno redaktorem


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou