Rozhovor: Václavovický střelec Tomáš Berka

0

Je mu 29let, jeho vzorem je Dennis Bergkamp a jeho tajným fotbalovým snem je vyšší soutěž. O čem dalším se rozpovídal nejlepší střelec Václavovic a čtvrtý nejlepší kanonýr CANIS 1.B Třídy sk. C?

1) Podle dostupných informací, jste začínal s fotbalem ve Vratimově. Kdo Vás k fotbalu tehdy přivedl?

Ano, s fotbalem sem opravdu začínal jako žáček ve Vratimově.K fotbalu mě přivedli dva spolužáci, kteří již fotbal hráli.Bylo to v té době těžké rozhodnutí, jelikož od malička jsem dělal jiný sport ale z důvodu odstěhování se z centra Ostravy jsem přesel k fotbalu.

2) Následně, pominu-li hostování, jste přestoupil do TJ BDSTAV-Sedliště a odtamtud do současného působiště Václavovic. Co Vás k těmto krokům přimělo?

Zkouška hrát jinde nastala hlavně z důvodu špatné situace ve Vratimově.
3) Po podzimu máte na svém kontě 9 branek a jste v tomto ohledu 4. nejlepší střelec soutěže. Sledujete tabulku střelců a to jak se daří či nedaří ostatním kanonýrům? 

Na tabulku se moc neohlížím jelikož mam radši týmový úspěch, než ten osobní, kdyby to šlo vyměnil bych těch 9 vstřelených branek za 9 bodů.

4) Aktuálně probíhá zimní přestávka, jak dosavadní přípravu hodnotíte z hlediska náročnosti a z hlediska výsledků? Není tajemstvím, že Vás před sezonou převzal nový trenér. Navíc jste s týmem byli i na soustředění. 

Zimní přípravu zažívám prozatím z pohodlí domova, jelikož jsem měl nohu v sádře a budu rád, když stihnu první kolo proti Řepištím, udělám proto maximum ale člověk nikdy neví. Dosavadní výsledky moc přesvědčivé nejsou ale špatné taky ne. A z hlediska nového trenéra není mu moc co vytknout .

5) Máte ještě nějaké fotbalové cíle, které byste si chtěl s Václavovicemi splnit? 

Rád bych se někdy podíval do 1.A třídy .
6) Jaký je Váš fotbalový vzor? 

Dennis Bergkamp

7) Jaké máte ambice do jarní části? (čistě Váš pohled) 

Ambice jsou jasné, udržet se v soutěži za každou cenu a začít se fotbalem bavit, jak nás, tak naše diváky, kteří snámi jezdí i ven a určitě si to zaslouží.

8) Je nějaké utkání, na které z nějakého důvodu rád vzpomínáte? 

Vybrané utkání nemám, ale rád, vždycky vzpomínám na každé vítězné derby s Řepištěmi.
9) Co děláte v civilním zaměstnání? 

V civilním zaměstnání pracuji jako elektrikář.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou