Pavel Horváth obuje kopačky, zahraje si divizi za Březovou!

0

Bývalý reprezentant a pětinásobný mistr ligy záložník Pavel Horváth opět naskočí do kolotoče mistrovských zápasů. Zlákala ho divizní Březová!

Březová, tým z města v Karlovarském kraji, se snažila Horvátha přilákat už před sezónou, to současný trenér druholigového Sokolova ještě odmítl. Před jarem už ovšem představitelům Březové kývnul. Velkou roli hrálo to, že lídrem Březové je na hřišti Horváthův sokolovský asistent, David Vaněček. Vaněček je třetím nejlepším kanonýrem soutěže.

 

Vzhledem k trenérským povinnostem je samozřejmě otázkou, kolikrát Horváth nakonec za Březovou skutečně naskočí. Počítat se dá především se starty v domácím prostředí, fanoušci Březové mají tak nové lákadlo, proč jít na fotbal. Dvaačtyřicetiletý fotbalový bavič je novou ozdovou divizní soutěže, Březová se zatím dělí o třetí příčku, uvidíme, zda ji Horváth dopomůže k ještě lepšímu umístění.

 

Podívejte se, jaké další hvězdy působí v nižších českých soutěžích:

HVĚZDY V PRALESE (I. díl): V nižších soutěžích hrají Ujfaluši, Pacanda či zpěvák Dyk

HVĚZDY V PRALESE (II. díl): Trojnásobný mistr světa, bronzový medailista z EURA nebo autor superfinty

- HVĚZDY V PRALESE (III. díl): Střelec legendární sparťanské branky, kanonýr z Bundesligy nebo televizní komentátor

 

   

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou