Úspěšná generálka Zavidova

0

V generálce na první mistrovské utkání zajížděl Zavidov na půdu účastníka přeboru plzeňského kraje Slavoj Žihle. Utkání se hrálo na nepříliš kvalitní umělé trávě za velké zimy. Zavidovští postrádali trenéra Kocha, kterého zastoupil Daniel Devera, stopera Beneše a Čecha ml.

Od začátku utkání se hrál vyrovnaný fotbal, kde však postupem času začínal mít Zavidov navrch. Nejprve šel Korčák dvakrát sám na branku, následně měl tutovku Jančařík, avšak domácí brankář všechny pokusy vychytal. Skóre se měnilo až po půl hodině hry, a to hned dvakrát, když během minuty Korčák zakončil své úniky přesně - 0:2.

 

Do druhé půle Zavidov prostřídal a nebylo to znát. Po pár minutách Šíma zachránil na brankové čáře ztracený míč, nacentroval před branku, kde ho Vitner jemnou tečí poslal do sítě - 0:3. Poté přišel zavidovský útlum a tak se ke slovu dostali i domácí. Na hranici ofsajdu převzal míč domácí Masopust a snížil - 1:3.

 

Žihle mohla dokonce srovnat, ale Kraus nejprve vychytal další samostatný únik, aby následně vystihl kličku při úniku Romanovskyho. Konec zápasu už byl opět v režii Zavidova, další branku vsítil Šíma, který doklepl Vitnerovu střelu mířící do sítě - 1:4. V poslední minutě stanovil konečnou podobu skóre Žďánský, který tvrdou střelou z vápna vsítil na konečných 1:5.

 

Aleš Kraus, brankář Zavidova: "V posledním přípravném zápase jsme předvedli velice kvalitní výkon, i když stále zde byly pasáže, kde se vyskytovala řada chyb. Zejména ve druhé půli, kdy jsme se opět nevyhnuli pravidelnému patnáctiminutovému výpadku. Jinak nás těší produktivita, se kterou máme často problém. Teď už je ale příprava za námi a uvidíme, jak se vše zúročí v mistrovských duelech."

 

Zavidov: Kukla (46. A. Kraus) – Vanický, L. Kapoun, Hornof, Dvořák – D. Štiller (46. Kříž), Knor (46. P. Šíma), Klouček, Koch – Korčák (46. Žďánský), Jančařík (46. Vitner)  Mužstvo vedl: Daniel Devera.

 

Spoluautor: Aleš Kraus, upraveno redaktorem


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou