FOTO: Gólová houpačka mezi rezervami Tatranu Rakovník a Přední Kopaniny

0

V neděli, hned po utkání áček obou týmů, přišli na umělou trávu Tatranu hráči domácí rezervy a také z Přední Kopaniny. Zápas to byl na góly velmi bohatý, a tak si příchozí diváci přišli na své.

Vstup do zápasu měli lepší svěřenci Zdeňka Weise, kteří hýřili pohybem a aktivitou a zaslouženě se v první čtvrthodině dostali do dvoubrankového vedení. Nejprve se krásnou střelou z rohu velkého vápna prezentoval Kingsley Omovie, který nádherným rohlíkem zakroutil míč do vzdálenější šibenice – 1:0. Chvilku na to svedl tentýž hráč ve vápně souboj. Sklepl míč na velké vápno Čermákovi, který z pomocí tyče poslal merunu do sítě – 2:0.

 

Hosté ale nesložili zbraně a po rychlém brejku snížili – 2:1. Hned vzápětí utekl Kingsley Omovie, který před brankářem posunul míč na Borsuce, jenž ale netrefil prázdnou branku, a tak trest přišel záhy. L. Šika neodkopl ve vápně míč, přišel o něj a Kubina byl bezmocný – 2:2. Hned na to se do vápna z pravé strany protáhl M. Kučera. Zpětnou přihrávkou našel Borsuce, který z osmi metrů přestřelil, a tak opět trestal soupeř, který po rychlém brejku do otevřené obrany otočil vývoj – 2:3. Do přestávky mohl srovnat M. Kučera, ale z rohu malého vápna brankáře neprostřelil.

 

Do druhé části domácí nevstoupili dobře. Mašek ztratil ve středovém kruhu míč. Následovala přihrávka za obranu a šikovné Kubinovo přehození – 2:4. Domácí ale nesložili zbraně a za pět minut se vrátili do zápasu. Kokšál měkoučkým centrem načechral míč na hlavu Jiříka, jenž nedal brankáři šancí – 3:4. Chvilku na to mohl srovnat Černý, ale z bezprostřední blízkosti přestřelil.

 

V dobré šanci se neprosadil ani Jiřík, a tak se na zasloužené vyrovnání čekalo do 71', kdy se Kokšál postavil k rohovému kopu, aby jej následně poslal na hlavu Tauše, jenž se ve vzduchu velmi těžko hlídá – 4:4. Domácí vyrovnání nabudilo a hnali se za vítězství, které jim přinesla 79. minuta, kdy Kokšál krásnou uličkou vysunul M. Kučeru, jenž utekl. Obhodil si brankáře a zakončil do prázdné branky – 5:4.

 

Zdeněk Weis, trenér Tatranu: „Po velmi dobrém začátku jsme polevili z naší hry. Najednou v ní bylo něco navíc, co nás brzdilo do útoku. A hlavně jsme nebyli tak důslední. Prostě nás dvoubrankové vedení ukolébalo, a byli jsme za to potrestáni čtyřmi góly. Těší mě ale, že se kluci nepoložili a díky bojovnosti a snaze otočili vývoj a vyhráli. Hodně nám k tomu pomohla neúnavná práce Marka Kučery v útoku, který neustále napadal rozehrávku soupeře a tím ho dostával do časové tísně a neměl tolik času na přesnou rozehrávku.“

 

Tatran: Kubina – Borsuc (46. Špidra), L. Šika, Jiřík, Černý – Kokarev (55. Tauš), Čermák, Kokšal, Mašek – M. Kučera, Kingsley Omovie (46. Hájek). Trenér: Zdeněk Weis.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou