Poříčí si před startem jarní části s chutí zastřílelo proti DIvišovu

0

V Benešově na umělé trávě změřily síly před startem jarních mistrovských utkání týmy Poříčí a Divišova. Zápas se stal jednoznačnou záležitostí fotbalistů Poříčí a celku z I. A třídy nastříleli devět gólů. 

SK Poříčí - TJ Divišov 9:1 (5:0)

Branky Poříčí dávali: Trpišovský 3x, P. Pohorský 2x, Vosáhlo 2x, Rejhon a jeden gól vlastní Svoboda

 

Od prvních minut se Divišov uchýlil k taktice bránit, která ale nebyla úspěšná. Hned ve 2' se po přihrávce Rejhona trefil P. Pohorský - 1:0. Další dvě branky přidal Trpišovský po přihrávce P. Pohorského a chybě stoperů Divišova - 3:0. V závěru poločasu se ještě trefil Vosáhlo - 4:0 a poločasového "bůra" zařídil svou trefou Rejhon - 5:0. Divišov se zkoušel prosadit pouze z rychlých protiútoků, které ale nevedly ke gólovému vyústění. 

 

Po změně stran se dlouho nic nedělo a hra neměla patřičnou úroveň. To se změnilo až v 68' a Trpiškovský po sóle zkompletoval hattrick - 6:0. Poté se dočkal branky i Divišov. P. Pohorský svým odkopem trefil pouze Šmída a od něj se míč odrazil až za záda poříčského Soukupa - 6:1. Další branky padaly do sítě Divišova. Nejprve vlastního brankáře překonal Svoboda a další dvě branky přidali Vosáhlo a P. Pohorský a uzavřeli tak brankový účet tohoto utkání - 9:1. 

 

"Ač jsme vysoko vyhráli, naše hra se mi proti oslabenému soupeři nelíbila a takhle bychom ve Strašecí neuspěli. Těší mě jen produktivita," podotkl bezprostředně po utkání poříčský trenér Pavel Šimáček.

 

SK Poříčí: Tlamicha (46. Soukup) - Jírů (37. Hašek), Melichar, Vacek, Vosáhlo - Filip (46. Říha, 65. P. Pohorský), Balata, Rejhon, P. Pohorský (46. J. Pohorský) - Žák - Trpišovský (69. Filip) 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou