Čimelice dostaly výprask v Písku

0

Čimelice čekal předposlední duel přípravy na jarní část sezóny a příliš jim na UMT v Písku nevyšel. SIKO prohrálo o šest branek.

Domácí Písek U19 se projevoval od samého počátku kompaktněji a postupem času se dostával do herní převahy. Hosté však z čista jasna udeřili jako první. V 19. minutě nacentroval do vápna Hadáček, jehož centr našel Říhu, který otevřel skóre - 0:1. Hosté mohli jít hned o minutu později do dvoubrankového vedení, kdy Hegenbart našel Suchana, ale ten nedal. To bylo ze strany SIKA vše, protože branky stříleli už jen domácí dorostenci. Vyrovnáno bylo v pětadvacáté minutě zásluhou Petříka a o minut později už domácí vedli, když se trefil Blažek. Krátce po půl hodině hry se opět trefil Blažek a dal tak zápasu poločasový výsledek 3:1.

 

Do druhého poločasu vstoupili čimeličtí fotbalisté s hlavamy nahoře, ale to bylo vše. Vázla totiž kombinace, vázl pohyb, a to hrálo do karet domácím. Ti v 64. minutě zásluhou Gažíka vstřelili čtvrtou branku. Minutu nato zkompletoval hattrick Blažek a v 71. minutě se znovu trefil Gažík - 6:1. Čimelice zahrozily střelou z přímého kopu, která však orazítkovala břevno. To zazvonilo i na druhé straně po pokusu Převrátila. Tečku za zápasem udělal v samotném závěru Němeček, který proměnil pokutový kop - 7:1. Čimelicím se zápas s píseckou U19 vůbec nepovedl a reputaci si budou moci napravit v generálce, která se uskuteční na UMT v Písku 10.3. v 17:30 proti Vacovu. 

 

TRENÉR FC PÍSEK JAROSLAV POLÁŠEK K UTKÁNÍ ŘEKL: „Vysoká výhra
nad zkušeným soupeřem neznamená pro nás, že můžeme být
spokojeni. Inkasovaná branka a individuální chyby při přechodové
fázi znamenaly nebezpečí pro naši branku. Soupeř je nedokázal
brankově potrestat a my jsme naopak byli produktivní.“


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou