Cíl lídra do jarní části? Postup!

0

Vřesina přezimovala na čele tabulky. Tvrdou přípravou započali cestu za vytouženým postupem do 1.A třídy. 

A - tým FC Vřesina se sešel 11. ledna a trenér Dombrovský v kabině našel kompletní kádr beze změn. Osvětlená umělá tráva přiléhající k hlavnímu hřišti týmu poskytuje dostatečný komfort pro kvalitní přípravu, kterou letos trenér Dombrovský obohatil o lekce spinningu, kam hráči dochází jednou týdně.

Tým je přihlášen do zimního turnaje, který je hrán na umělé trávě právě ve Vřesině, takže mají hráči při přípravných duelech doslova domácí prostředí. Nicméně nutno říci, že samotný turnaj by byl pro tým s ambicemi na postup málo a proto, vedení domluvilo také mimoturnajová přátelská utkání a to konkrétně:


FC Vřesina 2:2 Suché Lazce
FC Vřesina 3:3 Krásné Pole

 

Co se výsledků v probíhajícím turnaji týče tak hned v prvním kole se soupeř z FC Ostravy - Jih vůbec nedostavil a došlo tak ke kontumační výhře, v druhém kole je čekal celek ze sousední Dolní Lhoty se kterým si již Vřesina poradila a získala tak konečně také 3 body na hřišti. V následujícím duelu se Vřesina utkala s houževnatými Klimkovicemi, které přivedly několik posil a zaskočily lídra 1.B třídy cennou remízou. Velice kuriozní situace nastala v posledním kole skupiny kdy se Vřesina měla utkat s týmem Svinova, který se rovněž k utkání nedostavil.

 

Výsledky Vřesiny v zimním turnaji. 

FC Vřesina 3:0 FC Ostrava - Jih (Kontumačně)
FC Vřesina 2:0 Sokol Dolní Lhota
FC Vřesina 1:1 TJ Klimkovice
FC Vřesina 3:0 Vítkovice - Svinov (Kontumačně)

 

Do začátku soutěže čekají celek trenéra Dombrovského ještě dvě přípravná utkání:

 

Dolní Datyně - FC Vřesina (11.3 ve 14:00 - Havířov)
FC Vřesina - Fotbal Fulnek (18.3 ve 14:00 - Vřesina)

 

Co se skladby kádru týče, tak ten zatím nedoznal žádných změn a podle slov předsedy Josefa Vincenciho jsou v jednání dva potenciální příchody.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou