Rozvadov odstoupil ze soutěže, Krajský přebor tak má nově jen 15 účastníků. Měnila se i tabulka!

0

Když už se něco podobného stává, tak to potká především ty nejnižší soutěže. Aby odstoupil tým z Krajského přeboru v rozehrané sezóně je ale velká vzácnost. Rozvadov se pro tento krok rozhodl.

Rozvadov už do fotbalového jara nenastoupí. Rozhodl se totiž odstoupit z rozehrané soutěže. Potíže dát dohromady konkurenceschopný kádr měl už před sezónou, nakonec podzim odehrál. A získal z patnácti duelů solidních 15 bodů.

 

Na základě oznámení o odstoupení družstva TJ Rozvadov ze soutěže rozhodla STK o anulování všech dosavadních výsledků družstva v soutěži. Vzhledem k tomuto doznala tabulka KP drobných změn, třeba Horní Bříza poskočila z osmého na šesté mužstvo. Aktuální podobu tabulky naleznete ZDE.

 

Rozvadov je tak zároveň prvním sestupujícím.

 

Zajímavostí je, že ke stejnému kroku, tedy odstoupit z Krajského přeboru po odehraném podzimu, přistoupili v Rozvadově už v sezóně 2010/11.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou