FOTO: Nespeky potvrdily skvělé výsledky v přípravě a poradily si i s Černolicemi

0

Generálku na ostrý start Krajského přeboru sehráli fotbalisté Nespek proti Černolicím, jenž hrají I.A třídu a mají před sebou jasný cíl, udržet soutěž. Vyhráno nemají se záchranou ani Nespeky, ale po podzimu mají solidních devatenáct bodů. Navíc v přípravě se herně a výsledkově dařilo a už o nadcházející víkend se uvidí, zda si svou pohodu přenesli hráči i do mistrovských zápasů, ale nečeká je nic jednoduchého hned v prvním zápase, hrají s druhou Libiší.

TJ Sokol Nespeky - SK Černolice 5:1 (2:1)

Branky Nespek: Klauz 2x, D. Pešta, Urban, Večeřa.

 

Úvodní branku utkání vstřelili hráči Černolic a to již v osmé minutě. Dlouhý míč za nespeckou obranu, tam se v souboji jeden na jednoho prosadil zkušený Pavel Šultes a střelou na zadní tyč otevřel skóre - 0:1. O pět minut později mohl vyrovnat Klauz, ale z malého vápna přestřelil. Stejný hráč o chvilku později vystihl chybnou rozehrávku soupeře, obešel vše, co mu stálo v cestě včetně brankáře a střelou do prázdné branky vyrovnal - 1:1. Nespeky měly několik šancí na otočení zápasu, ale brankáře Černolic se povedlo překonat až ve 22' po střele D. Pešty, kterému naservíroval míč Klauz - 2:1.

 

Ve druhém poločase byla již převaha Nespek výrazná. Hráči Krajského přeboru si vytvořili několik gólových příležitostí a jen díky skvělým zákrokům brankáře se skóre měnilo pomalu. Vedení navýšil po další přihrávce Klauze Urban - 3:1. V 65' našel Iheanacho svým dlouhým pasem Večeřu, který překonal černolického gólmana počtvrté - 4:1. Čtvrt hodiny před koncem připravil Vojkůvka tutovku pro Klauze, který korunoval svůj velmi dobrý výkon druhým gólem a upravil na konečných 5:1.

 

Zápas hodnotil sám střelec dvou branek Miloslav Klauz: "Bylo to dobré utkání, jsem rád, že jsme generálku zvládli, i když je pravda, že nás soupeř moc neprověřil. Zvykáme si na nové rozestavení, ale je vidět, že to funguje, dnes nám to klapalo velmi dobře."

 

TJ Nespeky: Drážek - Cvrček (Konopiský), Krejza, Burian, Urban (Myslivec) - Pešta D. (Pešta V.), Braný, Iheanacho (Hanuš), Večeřa, Klauz - Voráček (Vojkůvka)

 

Start jarní části čeká Nespeky v sobotu 10. března od 10:15 na hřišti druhého týmu - v Libiši. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou