Mrákov bude bojovat o záchranu

0

Poslední příčka, pouze osm bodů z patnácti zápasů a katastrofální skóre 24:47. To je nepříliš lichotivá bilance TJ Sokolu Mrákov.

Po podzimní části na tom Mrákov není vůbec dobře. Do přípravy ovšem hráči i vedení nastoupili s jasným cílem. Kvalitně se připravit na druhou část sezóny a zabojovat o záchranu.

V kádru nenastaly žádné změny, první lednový týden se tedy sešli stejní hráči jako na podzim. Trénink probíhá třikrát do týdne a z počátku byl zaměřen hlavně na nabírání fyzické kondice.


Mrákov sehrál přátelské utkání se starším dorostem Domažlic, ve kterém se opět projevila bolest v neproměňování šancí, zápas skončil porážkou 0:2.


Příprava pokračovala tradičním víkendové soustředěním v Myslovicích, kterého se zúčastnilo 18 hráčů. Následoval zápas proti Lubům, ve kterém brankou Stýskala Mrákov vyhrál 1:0 a připsal si tak cenný skalp.


Generálkou na soutěž byl zápas proti Staňkovu, který skončil porážkou 3:2. O oba góly se postaral Pavel Váchal.


S cílem zachránit se nebo alespoň vybojovat barážové umístění, vyběhnou hráči Mrákova již příští víkend do chodského derby. To bude ovšem oříšek. Tlumačov je totiž s přehledem lídr tabulky. Mrákovu nehraje do karet ani to, že se zápas odehraje mimo jejich domácí hřiště. Kvůli nepříznivému počasí byl zápas přesunut na umělý trávník do Horšovského Týnu.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou