Rozhovor s hráčem 18. kola OP Vyškov, Petrem Klimčíkem

0

Hráčem 18. kola OP Vyškov se stal brankář Křižanovic Petr Klimčík. Dnes s ním přinášíme krátký rozhovor.

1. Kdo Vás přivedl k fotbalu a děláte i jiné sporty? 

  

K fotbalu mne přivedl můj otec. Začal jsem hrát v cca 6ti letech a od 8let jsem brankář stejně jako můj táta. Co se týče sportů, tak se jinak ještě věnuji hokeji. Již pátým rokem hraji Hobbyextraligu ve Vyškově a od 16ti let pravidelně chodím do posilovny (4x-5x do týdne).

 


2. Jaký je Váš fotbalový sen, který si chcete splnit? 

 

Fotbalové sny jsem měl v době, když jsem ještě hrál za žáky. V současnosti už ani žádné nemám. Přeci jen chytám jen okresní soutěž. Když jsem hrával v Rousínově krajský přebor v dorostu, tak jsem měl možnost jít chytat do FKD a nebo Sparty Brno. Nechtělo se mi ale každý den dojíždět na tréninky, jelikož jsem měl školu ve Slavkově. Zůstal jsem tedy ve Framozu Rousínov a v posledním roku dorostu se vrátil zpět do Křižanovic. Jednu dobu jsem chtěl i s fotbalem skončit, když jsem si vykloubil v zápase loket, ale v Křižanovicích mě po půl roce přemluvili a chytám dál. Musím se ale přiznat, že za poslední 3 roky jsem byl asi jen tak 10x na tréninku :) Za poslední tři týdny jsem byl již 3x, takže se snažím chodit aspoň v úterý.

 


3. Jaký jste měl pocit z posledního zápasu proti Brankovicím? 

  

Poslední zápas byl až na pár situací v pohodě. Kluci se od podzimu zlepšili v obraně, už neděláme chyby a nedostáváme laciné góly, což s projevilo v prvních dvou zápasech jara. Když ale porovnám výkony, tak zápas v Dědicích se nám povedl lépe.  

  


4. Za poslední dva zápasy jste hodně favorizovaný tým, dáváte si šance na postup? 

  

Favorizovaný asi ano, máme na okres kvalitní hráče (Ondráček, Raušer), ale postoupit nejdříve ze trojky, a pak následující rok i z okresu by byl malý zázrak. Pačlavice mají náskok 10ti bodů a to je hodně. Nesměli bychom ztrácet body a naopak Pačlavice by museli hodně ztrácet, což se zatím neděje. Pokud skončíme v první čtverce, tak to bude úspěch (vsadil jsem se s kamarádem o večeři, že skončíme do 4. místa) :)))

 


5. Přemýšlel jste někdy, že byste hrál za jiný tým? 

  

Jak jsem psal viz výše, tak jsem již měl možnost hrát za jiný tým. Pokud bych už měl, tak né u nás, ale např. nižší rakouskou soutěž, kde bych měl nějakou motivaci. Ale hrát vyšší soutěž a dojíždět velké vzdálenosti, tak to mne určitě neláká.

 


6. Tento víkend Vás čekají dva zápasy během tří dnů. Myslíte si, že tato skutečnost bude mít na Váš tým velký vliv (únava...)? 
     Věřím, že kluci mají určitě natrénováno a naběháno :) A také doufám v dalších 6 bodů. Navíc po pátečním zápasu s Radslavicemi bude na hřišti oslava kulatin Tomše Fursta (také byl v sestavě kola). Takže určitě se kluci na oslavě řádně zregenerují na Pustiměř :)))   

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou