Generálku na jarní část hrálo Slaný v Žatci

0

První březnový víkend byl poslední pro přátelské utkání a od příštího týdne už se rozjedou opět mistrovské zápasy. Slaný generálku na jarní část odehrálo v Žatci na umělé trávě s místním Slavojem. Žatec je účastníkem Ústeckého krajského přeboru.

FK Slavoj Žatec - SK Slaný 4:2 (2:0)

Za Slaný se trefili: Hořejší a Ahmed

 

Úvod utkání nepřinesl nic zajímavého a první šance přišla až ve 20' a měli ji domácí. Po krátké kombinaci zmařil velkou šacni včasným vyběhnutím slánský brankář Sedlák. O dvě minuty později rozehrál Galbavý přímý kop na Hořejšího, ale ten mířil vedle a ke gólu nevedla hned vzápětí ani slabá střele Vimra. Ve 33' předvedli domácí rychlou akci, následoval centr do vápna z pravé strany a přesná hlavička Klince za přispění tyče znamenala vedení pro Slavoj - 1:0. Minutu nato střílel z velké dálky Hansl, ale domácí brankář si s touto střelou poradil. Ve 43' měl Žatec šanci na zvýšení, ale zakončení šlo přímo do Sedláka. V poslední minutě prvního poločasu přišla ještě jedna branka ze strany domácích. Klinec dostal přihrávku před branku a střelou po zemi překonal Sedláka podruhé - 2:0.

 

Druhý poločas začalo Slaný aktivněji. Ke snížení nevedla hlavička Tikovského, ale ani šance Hansla. Slánští se branky dočkali v 56' po zakončení Hořejšího - 2:1. Velkou šanci o tři minuty později neproměnil Zima. Změna skóre nepřišla ani po zakončení, o které se postaral Galbavý. V 68' udeřil opět Slavoj. U střídaček ztratil míč v souboji s dvěma hráči Holly a míč se dostal až na volného Hankocyho, který přesnou střelou vrátil domácím dvoubrankové vedení - 3:1. V 85' se trefil domácí Šmejc - 4:1. Se Slaným mohlo být ještě hůře o další dvě minuty, když na Sedláka postupovali tři hráči Slavoje, ale stav se neměnil. V poslední minutě hlavičkoval po standardní situaci Hansl a dorážející Ahmed měl lehkou úlohu a zblízka poslal míč do sítě - 4:2. 

 

"Pětizápasová zimní příprava je za námi. Porazit jsme dokázali jen á třídní Pšovku a ze čtyř zápasů se soupeři krajskými jsme dokázali získat jen plichtu v Bílině a třikrát jsme odjeli poraženi. Pokud počasí nebude proti, za týden startuje mistrovská jarní část. Hned na úvod přivítáme první FC Horky," dodal vedoucí slánského týmu Milan Šůr.

 

SK Slaný: Sedlák - Maroušek, Čablík (46' Tikovský), Holly, Zima (72' Zelenka) - Stožický (46' Ahmed), Hansl, Hartman, Vimr - Galbavý - Hořejší


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou