Kutná Hora hrála proti Jiskře Heřmanův Městec

0

Předposlední přípravné utkání sehráli fotbalisté Kutné Hory proti šestému týmu podzimní tabulky Pardubického krajského přeboru - Jiskře Heřmanův Městec. A tak jako celou zimní přípravu, měl trenér Radek Kulhánek opět problémy se sestavou a byl nucen si vypomoc hráči z B týmu.

Sparta Kutná Hora - FK Jiskra Heřmanův Městec 2:2 (0:1)

O branky Kutné Hory se postarali: Cimr, Franc.

 

V prvním poločase to byli hosté, kteří byli lepším týmem. Dostali se také do vedení a to mohli i zvýšit, nepovedlo se. Poté přišly dvě velké příležitosti hráčů Sparty, ale ani z jedné se domácí příznivci nemohli radovat ze vstřelené branky. 

 

Druhý poločas byl vyrovnanější a šance byly na obou stranách. Přesto byla hra neurovnaná a hodně se chybovalo. Kutnohorským se podařilo po změně stran vyrovnat Cimrem - 1:1. Pak třikrát čaroval domácí brankář Jeřábek a nedovolil tak změnu skóre. Hosté se znovu dostali do vedení, když se nedomluvila domácí obrana s brankářem - 1:2. Domácí i podruhé vyrovnali, tentokrát díky brance France - 2:2. Vyrovnaný stav vydržel jen zásluhou dalšího skvělého zákroku Jeřábka. Rozhodnout tak mohla Kutná Hora, ale ani jejich šance nevedly k překonání hostujícího brankáře. 

 

"Pozitivní je, že jsme střetnutí vůbec odehráli. Postihla nás viróza a také zranění. Byli jsme rádi, že nám pomohli kluci z béčka.V prvním poločase byli hosté lepší v držení míče, přesnosti, ve všem. My jsme ale měli dvě tutové šance, které jsme neproměnili. Podržel nás brankář Jeřábek, který chytil tři šance. I naše šance zůstaly nevyužity. Opět jsme minimálně čtyři příležitosti neproměnili a to nás trápí od začátku přípravy. I když naše hra není tak kvalitní, příležitosti si připravíme, i stoprocentní, ale bohužel máme problémy s jejich proměňováním. Od začátku přípravy jsme nehráli v optimálním složení, provází nás potíže. Z tohoto pohledu jsem trochu pesimista, ale nestěžuji si. Potíže má každý," zhodnotil po utkání trenér Sparty Kutná Hora Radek Kulhánek.

 

Sparta Kutná Hora: Jeřábek - Matoušek, Bílek, Franc, Nedvěd - Marek, Piskač, Lebeda, Saulich - Hradílek - Cimr

Střídal Kopecký. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou