Rezerva Slaného nestačila na Zavidov

0

Zavidov změřil své síly se soupeřem z nejnižší krajské soutěže - rezervou Slaného. Zlepšená hra byla stavebním kamenem k vítězství.

SK Slaný B - FC 05 Zavidov 0:3 (0:1)

 

Branky: Korčák, Žďánský a Klouček.

 

Zpočátku se hrál vyrovnaný duel, kdy se hra odehrávala hlavně mezi vápny, avšak postupem času Zavidov začal hrozit svou největší zbraní a to dlouhými balony a kolmicemi na rychlonohého Korčáka se Žďánským.

 

Po čtvrt hodině hry se vyhnul D. Štiller ofsajdové pasti, následně poslal krásný míč na Korčáka, který si položil brankáře Sábla a zakončil do prázdné branky - 0:1. Slaný se dostávalo do šancí jen sporadicky. Do konce poločasu mohl Zavidov ještě dvakrát zvýšit skóre, avšak Žďánský své úniky nezakončil přesně.

 

Ve druhé půli se hrálo hodně ve středu hřiště. Zavidov si začal vytvářet další šance a bylo jen otázkou času, kdy padne další branka. Nejprve utekl Žďánský, který nahrál Korčákovi před prázdnou branku, jehož střela skončila k udivení všech pouze v rukou brankáře. Další únik už zakončil Žďánský sám přesně k tyči a navýšil tak vedení - 2:0.

 

Poté už Zavidov na hřišti dominoval. Další branku přidal po rohu Klouček, na kterého prodloužil na přední tyči L. Kapoun - 0:3. Klouček mohl ještě jednou zvýšit, avšak jeho hlavička po rohu skončila na břevně. Zápas v mrazivém počasí tak skončil výhrou Zavidova.

 

"V dnešním zápase jsme konečně hráli naši hru a povedlo se nám dokonce udržet čisté konto. Slaný nebylo zřejmě v plné sestavě, což ale nic nemění na našem přes některé chyby velmi dobrém výkonu. Od tohoto zápasu bychom se měli odrazit a předvést stejný výkon i v mistrovské části," neskrýval spokojenost brankář Zavidova Aleš Kraus.

 

Slaný: Sábl - Kuhn, Krym, Zíma, Kuba - Maroušek, Kozák, Hartman, Rezek - Nykl, Kolařík. Střídali: Procházka a Nový.

 

Zavidov: Kukla (46. A. Kraus) - Vanický (65. Kříž), Hornof, L. Kapoun, Dvořák - D. Štiller, Koch (46. Knor), Klouček, Žďánský - Korčák, Jančařík. Trenér: Bedřich Koch.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou