Lídr 1. B třídy skupiny B z Veselé na úvod přípravy porazil rezervu otrokovické Viktorie

0

Zimní přípravu začala Veselá již 10. ledna 2018 a také bez velkých změn v kádru. Má za sebou i tradiční čtyřdenní soustředění zaměřené na nabírání fyzičky. Herní přípravu začala Veselá  ale až prvním zápasem v minulém týdnu na umělé trávě  v Otrokovicích - Trávníkách.  Soupeřem lídra byla rezerva otrokovické Viktorie, která hraje o třídu výše a ve svém kádru představila několik talentovaných mladíků. Zápas nakonec zvládla Veselá na jedničku a připsala si cenný skalp silného protivníka. Dalším soupeřem Veselanů bude v neděli 4. března 2018 SK Zlín 1931.

 

 

 

„Model zimní přípravy se čtyřmi přípravnými zápasy se nám osvědčil již v minulých dvou letech, proto jsme se k němu přiklonili i letos.  Měli jsme nabídky i na lednové zápasy, ale hráči jsou po 6-8 přípravných utkání přesyceni fotbalem a chybí jim pak na startu jara potřebný hlad do mistráků.  Je naopak pravda,  že letos leden pro fotbal byl klimaticky příznivější než současné ledové únorové dny“. Třeba už další víkend bude méně mrazivý a i zvolené hřiště (UT Paseky) dává naději, že tam nebude  tak větrno jak v Otrokovicích. Zápas s Viktorkou B se odehrál v době kdy jejich  III. ligový kádr byl na soustředění na Kypru, takže do utkání nastoupili vesměs   mladí kmenoví  hráči  Béčka doplnění o nadějné dorostence. V zápase Veselá vedla 2:0 a 3:1 a dotáhla jej do vítězného konce. Vyhrát ale mohli i domácí, kdyby byli  střelci Viktorky přesnější a některé nastřelené tyče skončily v bráně hostů", hodnotí premiérový přípravný duel sekretář veselského klubu Zdeněk Kučera. 

 

Další přípravu absolvuje Veselá v neděli dopoledne (4.března) na UT ve zlínských Pasekách. Soupeřem jim bude domácí  SK Zlín 1931.

 

Zimní příprava -  sobota 24.02. 2018

 

 

FC Viktoria Otrokovice B - Sokol VESELÁ  2:3 (0:2)     

 Branky Veselé:  Viktor Štěpánek, Jaroslav Červenka, Miroslav Čoček

 

 

Fotogalerii od Ivety Šůstkové z tohoto utkání najdete zde:

 

 

https://tjsokolvesela.rajce.idnes.cz/TJ_Sokol_Vesela%2C_pripravny_zapas_24._2._2018%2C_Viktorka_B_-_Vesela_2_3/

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou