Rezerva Slavičína si připsala v přípravě výhry nad Havřicemi, Prlovem a Valašskou Polankou

0

Slavičínská rezerva zahájila zimní přípravu třemi duely na své umělé trávě III. generace v Hrádku a připsala si zatím tři výhry. Nejdříve udolala slovácké Havřice v poměru 3:2, po brankách Mikše, Michal Švacha ml. a Überalla, poté zdolala Prlov, když se střelecky prosadili Fojtů se Šťastným. V posledním utkání Slavičané získali skalp Valašské Polanky. Dalším soupeřem rezervy FC TVD bude v sobotu 3. března 2018 od 10,00 na UT v Hrádku Horní Lideč.

První přípravné utkání mají za sebou fotbalisté Valašské Polanky. Ve Slavičíně prohráli s domácím kombinovaným týmem Slavičína 2:7, i když vedli do 60. minuty po brankách Filipa Mačka a Nováka 2:0. Slavičané však nastoupili v kombinované sestavě s některými hráči A týmu, neboť tomu odřekl na poslední chvíli sobotní duel třetiligový Hulín. I přesto Valašská Polanka držela skoro hodinu se svým posíleným soupeřem krok a odpadla až fyzicky v poslední půlhodině hry. Střelecky se blýskl Lukáš Mezírka, který zaznamenal hattrick.

„V dnešním utkání jsme hráli vyrovnanou partii s kvalitním soupeřem hodinu hry. Vedli jsme dva nula, ale pak jsme dostali sedm branek. Posledních třicet minut nemá cenu hodnotit. Od středy do soboty budeme snad v kompletním složení na soustředění v Brumově, kde se utkáme v pátek od 18 hodin s tamní rezervou. 10. března nás čeká Vsetína a 17. března hrajeme v Luhačovicích se Slušovicemi,“ řekl trenér Valašské Polanky Roman Kučerňák.

 

Slavičín B - Valašská Polanka 7:2 (0:2)

Branky: Mezírka 3, Šťastný, Fojtů, Kalík, Bartoš - Maček, Novák


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou